iOS 11 / 11.0.3 automātiskās pareizības izdošana: I burts rāda dīvainu simbolu
Es cenšos izdomāt, kāpēc manai sievai ir iPhone 7rāda šo dīvaino simbolu, rakstot burtu “I”, tas vienmēr automātiski koriģē šo simbolu “A?”. Tas notiek Apple Mail savā tālrunī un parāda, kad es tos saņemu savā Mac iMessage. "

Nesen dažiem no iPhone lietotājiem irsaskārusies ar to pašu problēmu, kas Apple klaviatūrā ierakstot burtu “I”, tas parāda dīvaino “A?” ar lodziņu pēc jaunināšanas uz iOS 11.1 / 11.0.3. Piemēram, “Esmu priecīgs redzēt jūs rīt” parādīsies kā “A? Esmu priecīgs redzēt jūs rīt”. Vēl viena saistīta kļūda ir tā, ka bieži lietotajā cilnē emocijveida tastatūrā tiek parādīts burts “I” dažiem iOS lietotājiem, kurus tas ietekmē. Tas ir neticami kaitinoši, ka daži lietotāji pat pieredzēja šo problēmu iPad vai Mac, jo jutīgais teksts ir pieejams visās Apple ierīcēs ar iCloud.

Es nevaru jums pateikt, kāpēc tas notiekizņemot šķietami jaunu, negaidītu iOS 11 tastatūras trūkumu. Lai arī Apple līdz šim joprojām nenodrošina efektīvu pasākumu, mēs spējam to pats novērst, pirms viss vēl vairāk pasliktinās. Šeit es uzskaitītas dažas pieejas, kā jūs varat uzzināt, kā salabot burtu & ldquo; I & rdquo; tehniski parādot dīvaino simbolu operētājsistēmā iOS 11.1 / 11.0.3.
1. metode. Atspējojiet tastatūras pareģošanu
Kopš iOS 11 galvenās iezīmes.1 ir par emocijzīmēm, daži fani spriež, ka šī kļūda varētu būt saistīta ar Apple tastatūras jutīgo algoritmu. Bez aitas nevar būt vilnas. Mēs varētu arī izslēgt Apple ierīces tastatūras pareģošanu, lai labotu iOS 11 jutīgo teksta kļūdu. Pēc tam jūs šo tastatūru neredzēsit, visbeidzot, kad ierakstīsit burtu & ldquo; I & rdquo; jūs iegūsit & ldquo; I & rdquo; tikai. Šis ir viens no uzticamajiem pagaidu palīglīdzekļiem, lai izbeigtu iOS 11.1 automātiskās pareizības problēmu. Šīs darbības ir šādas: Iestatījumi> Vispārīgi> Tastatūras> Jutīgā.

Padoms: Vēl viens pagaidu pasākums ir izmantot trešo personu tastatūru, nevis Apple tastatūru. Šāds trešo personu rīks var būt Swype, Gboard, SwiftKey, Fleksy, TouchPad vai Typeeto utt.
Restartējiet Apple ierīci
Burts & ldquo; I & rdquo; izmaiņas tālrunīuz & ldquo; A? & rdquo ;? Saskaņā ar dažiem profesionāliem forumiem ierīces restartēšana ir vēl viens risinājums, kas bieži tiek pieminēts. Dažreiz jums vienkārši jārestartē vai jāpiespiež restartēt iPhone, iPad vai iPod, un tad viss izrādās kārtībā. Tomēr dažādos Apple modeļos ir dažādas darbības, lai piespiestu restartēšanu. Šeit es ņemšu iPhone kā piemēru un parādīšu tos šādi:
- Piespiest Restartēt iPhone X / 8/8 Plus: jums ir jāizlasa šis raksts par sīkāku informāciju - 2 populārākās bezmaksas iesaldētās iPhone X / 8/8 Plus restartēšanas metodes.
- Piespiest reboot iPhone 7/7 Plus: pārbaudiet šīs saites darbības - Kā piespiest Restartēt / Reset iPhone 7 un iPhone 7 Plus
- Cietā restartēšana iPhone 6s / 6s Plus / 6/6 Plus / 5s vai vecāka versija: Skatiet šeit - Kā piespiest Restartēt vai atsāknēt iPhone (ieskaitot iPhone 6)
3. metode. Atjauniniet iOS, izmantojot Tenorshare ReiBoot
Šī ir zināma iOS 11.1 kļūda. Pirms Apple izlaiž atjauninājumu, lai to labotu, varat pazemināt uz stabilu 11.0.2 / 11.0.1. Kā to izdarīt? Jums nepieciešams programmatūras gabals ar nosaukumu Tenorshare ReiBoot. Tenorshare ReiBoot ir plaši pazīstams profesionāls un praktiski izmantojams rīks, lai labotu visas iOS neparastās problēmas. Jūs redzēsit, kā pazemināt operētājsistēmas iOS versiju, kā norādīts zemāk:
1. solis. Lejupielādējiet un instalējiet Tenorshare ReiBoot, palaidiet to un savienojiet ierīci ar Windows vai Mac datoru.
2. solis. Noklikšķiniet uz & ldquo; Fix All iOS Stuck & rdquo; Tenorshare ReiBoot un izvēlieties Labot tūlīt (viss iOS 11 iestrēdzis).

3. solis. Apple joprojām paraksta iOS 11.0.1 un iOS 11.0.2, tāpēc šeit varat lejupielādēt ipsw failu. Pēc tam noklikšķiniet uz & ldquo; Atlasīt & rdquo; Tenorshare ReiBoot, lai importētu iOS 11 ipsw failu.

Tenorshare ReiBoot pārbaudīs ipsw failu un sāks noņemt iOS 11.1 un instalēt jauno iOS sistēmu savā iPhone / iPad.
4. metode. Pagaidiet, kamēr Apple novērš iOS 11.1 kļūdu
Kāpēc burts & ldquo; I & rdquo; parādās kā& ldquo; A & rdquo; ar ieliktu jautājuma zīmi? Pagaidām nav precīza iemesla. Tomēr, ja tā noteikti ir globāla kļūda operētājsistēmā iOS 11.0.3 vai iOS 11.1, tad jums labāk bija gaidīt oficiālu paziņojumu, jo Apple vairs nevar ignorēt šāda veida problēmu.
Saskaņā ar klientiem, kuri zvana Apple atbalstam,Apple ierosina īslaicīgu traucējummeklēšanu, izmantojot teksta aizstāšanu. Konkrētās darbības ir šādas: dodieties uz Iestatījumi> Vispārīgi> Tastatūra> Teksta aizstāšana. Ierakstiet lielos burtus & ldquo; I & rdquo; aizstāt mazos burtus & ldquo; i & rdquo ;. Līdz ar to jūs varat vienkārši izmēģināt un gaidīt kādu laiku, līdz Apple izlaiž jaunu iOS versiju, lai labotu šo novirzi.
Nu, visi iepriekš minētie padomi un triki ir apkopotino forumiem un citiem resursiem. Jūs varat paņemt vienu un mēģināt salabot burtu & ldquo; I & rdquo; vērsties pie & ldquo; A? & rdquo; ar lodziņu ap jautājuma zīmi pagaidām. Es ceru, ka nākotnē tas nenotiks jūsu iPhone, iPad, iPod vai Mac. Kāds jaunākais risinājums? Lūdzu, atstājiet savu komentāru komentāru laukā.