/ / [Atrisināts] iOS 12/11 paziņojumi, kas pazūd no bloķēšanas ekrāna

[Atrisināts] iOS 12/11 paziņojumi pazūd no bloķēšanas ekrāna

“Nesen es saņēmu ziņojumu, un tas parādās manābloķēšanas ekrāns, bet, ja es to neatveru un neatstāju vēlāk, lai to risinātu, tas ir pazudis no mana bloķēšanas ekrāna, kad mēģinu to lasīt pēc tam. Vai kāds cits ir pieredzējis tādu pašu problēmu kā es, starp citu, es izmantoju iPhone 8, kurā darbojas operētājsistēma iOS 11.0.2 ”

Kopš iOS 12 un iOS 11 izlaišanas mēs esam bijušiBloķēšanas ekrāna jautājumā trūkst daudz jautājumu par paziņojuma brīdinājumiem. Ja jums ir tāda pati pieredze kā iepriekš aprakstītajam, tad jums varētu noderēt šī rokasgrāmata labot paziņojumu, kas trūkst bloķēšanas ekrānā jūsu iOS iOS 12 / 11.4 / 11.3 iPhone / iPad / iPod touch.

1. Pārbaudiet paziņojumu iestatījumus

Ir iespējams, ka paziņojumi pazūdno bloķēšanas ekrāna, ja paziņojumu iestatījumi ir nepareizi. Lai nodrošinātu, ka redzat visu, ko vēlaties, pirmā lieta, kas jums jādara, kad rodas šī problēma, ir doties uz Iestatījumi >> Paziņojumi. Paziņojumu ekrānā tiek parādīts visu jūsu lietotņu saraksts, kas var jums nosūtīt paziņojumus.

Pēc tam vienkārši ritiniet sarakstu uz leju un apstipriniet tošai lietotnei ir ieslēgta poga Atļaut paziņojumus. Lietotnes paziņojumu preferenču lapā pārbaudiet, vai bloķēšanas ekrānā ir iespējoti brīdinājumi. Lai pārliecinātos, ka, izmantojot tālruni, tiek parādīti brīdinājumi, dodieties uz Rādīt priekšskatījumus un atzīmējiet opciju Vienmēr (noklusējums).

Un neaizmirstiet iespējot noturīga paziņojuma veidu.

paziņojumu iestatījumi

2. Restartējiet iOS 12 vai 11 ierīci

Ir pierādīts, ka iOS ierīces restartēšana ir efektīva metode dažādu iOS 11 un iOS 12 problēmu novēršanai. Tātad jūs varētu arī mēģināt veikt restartēšanu. Darīt tā:

Nospiediet un turiet augšējo (vai sānu) pogu, līdz ekrānā tiek parādīts slīdnis

Pēc tam velciet slīdni, lai pilnībā izslēgtu iOS ierīci.

Pēc ierīces izslēgšanas vēlreiz nospiediet un turiet augšējo (vai sānu) pogu, līdz tiek parādīts Apple logotips.

restartēt

3. Izlabojiet iOS 11 paziņojumu, kas pietrūkst no bloķēšanas ekrāna, izmantojot Tenorshare ReiBoot

Ja nekas nedarbojas iepriekš, problēma varētu rastiesgulēt ar iOS operētājsistēmu. Jūs varat mēģināt veikt tā pilnīgu remontu, salabojot operētājsistēmu, izmantojot kādas trešās puses programmatūru, piemēram, Tenorshare ReiBoot - profesionālu iOS sistēmas remonta rīku, kas specializējas visu veidu iOS problēmu novēršanā, neradot datu zudumus. Tas darbojas šādi:

Pirmkārt, bez maksas lejupielādējiet un instalējiet Tenorshare ReiBoot savā datorā.

Palaidiet to pēc instalēšanas pabeigšanas un savienojiet iOS ierīci ar datoru, izmantojot USB kabeli. Galvenajā saskarnē atlasiet sadaļu “Labot visu iOS iestrēdzis”.

Pēc tam noklikšķiniet uz Labot tūlīt (viss iOS 11 iestrēdzis), lai turpinātu.

Pirms operētājsistēmas remonta noklikšķiniet uz pogas Lejupielādēt, lai tiešsaistē sāktu atbilstošās programmaparatūras pakotnes lejupielādi.

iziet no atkopšanas režīma

Kad programmaparatūras pakotne ir lejupielādēta pabeigta un veiksmīgi. Lai sāktu sistēmas atjaunošanu, noklikšķiniet uz "Sākt remontu".

iziet no atkopšanas režīma

Galu galā iOS 11 vai iOS 12 paziņojumu trauksmes, kas nav saistītas ar bloķēšanas ekrānu, var veiksmīgi noņemt.

Ja šī ziņa jums ir noderīga, lūdzu, paziņojiet mums un laipni dalieties tajā ar draugiem un ģimenes locekļiem, kuri ir piedzīvojuši līdzīgu problēmu. Mēs būtu ļoti pateicīgi.

Komentāri 0 Pievieno komentāru