/ / Labākie veidi, kā noteikt iPhone personisko Hotspot, kas nedarbojas iOS 10 / 10.3

Labākie veidi, kā noteikt iPhone personisko Hotspot, kas nedarbojas iOS 10 / 10.3

"Q: pēc iOS 10.3 jaunināšanas, Hotspot nedarbojas
Post steigā iOS 10 atjauninājumu, man nav izdeviespiekļūt personiskai piekļuves punktam. Es biju iepriekš izmantojis iOS 10.1 un hotspot strādāja kā parasti, parādoties kā opcija zem šūnu. Es to izmantoju, lai savienotu savus citus tālruņus ar internetu un klēpjdatoru, jo man tas vajadzīgs darbam. "

-nar_rayya (diskusija, Apple)

iphone personiskā hotspo

Lietojot ierīci ar savu iPhone personīgohotspot, bet pēkšņi zaudē savu signālu, ko jūs darīsiet? Programmatūras jautājumos mēs sniegsim jums dažus risinājumus šajā rakstā, ja jūs nevarat izkļūt no nepatikšanām, jūs varat arī noteikt tās aparatūru. Tagad aplūkosim, ko mēs varam darīt, lai novērstu iOS 10 personisko hotspot trūkumu, tas pats iOS 11.

1. daļa: iPhone personiskais Hotspot nepievienojas internetam

Ja jums ir tikai atjaunināts jūsu iPhone, un atrodiet parādību, ka iOS 10 hotspot netiek rādīts, tad skatiet šādas darbības.

1. metode: restartējiet savu iPhone pirmo un atveriet hotspot pakalpojumu vēlreiz. Pārstartēšana var būt noderīgs veids, kā atrisināt problēmas.

2. metode: Ja atrodat atsāknēšanu, tas nedarbojas, varat arī pārbaudīt sava iPhone tīklu. Mēģiniet izslēgt Cellular pogu un pēc tam to ieslēgt. Jūs varat arī izmēģināt, atverot un aizverot lidmašīnas režīmu, lai atjaunotu tīkla vidi.

3. metode. Ja joprojām nevarat izveidot savienojumu, iespējams, jūs pamanīsiet, vai jūsu iPhone ir bez maksas vai bezvadu komponents ir bojāts.

2. daļa: iPhone nespēj savienot personisko Hotspot Pēc iOS 10.3 atjaunināšanas

Lietotājiem, kas atrod iOS 10.3 iPhone nevar izveidot savienojumu ar hotspot, bet sākotnējā iOS ierīce parasti var sērfot internetā, tad varat mēģināt, restartējot ierīci, kurai nepieciešams pieslēgt personisko hotspot.

Tomēr, tiklīdz jūs atradīsiet šīs metodes, to nevar iegūtjūs no nepatikšanām, jūs varat mēģināt, izmantojot Tenorshare ReiBoot, kas var palīdzēt risināt atvienoto problēmu. Arī šī programmatūra var atrisināt problēmas, kas saistītas ar iPhone, iPad vai iPod.

• 1. solis: Lejupielādējiet un instalējiet Tenorshare ReiBoot, palaidiet to un pēc tam pievienojiet savu iPhone ar datoru, un jūs redzēsiet tālāk redzamo saskarni;
  • galvenais interfeiss
  • 2. solis: noklikšķiniet uz “Enter Recovery Mode”, un jūs varēsiet redzēt Apple un USB ikonas, kas nozīmē, ka esat veiksmīgi saņēmis iPhone 7/7 Plus / SE / 6s / 6 / 5s / 5 atgūšanas režīmā;
  • 3. solis: kad ir parādīta poga “Iziet atkopšanas režīms”, varat to noklikšķināt, un jūsu iOS ierīce drīz atsāksies.

Pēc šīm darbībām jūs varat vēlreiz pārbaudītvai personīgais hotspot var darboties jūsu iPhoneX / 8/7/7 Plus / SE / 6s / 6 / 5s / 5 ierīcē. Nākamajā reizē, kad sastopaties ar šo iPhone hotspot, kas nerāda vai nedarbojas problēmu, varat arī mēģināt noteikt šos paņēmienus.

Komentāri 0 Pievieno komentāru