Kaip atkurti / atsisiųsti „iCloud Backup Data“ po „iOS 12/11/10/9“ atnaujinimo
Išmatuota 76% „iOS“ įrenginių naudoja „iOS 12“„App Store“. Neabejojama, kad „iOS 12“ iki šiol buvo geriausia „iOS“ įrenginių operacinė sistema, deja, pastaruoju metu daugelis „iPhone“ vartotojų susidūrė su problema po „iOS 12“ atnaujinimo: „iCloud“ atsarginė kopija neveikia „iOS 12“ įrenginiuose ir netgi daugybė trečiųjų partijos programinė įranga negalėjo atkurti „iCloud“ atsarginius duomenis atnaujinus „ios 10/11“, kaip tai aprašė šie „Apple 8 Plus“ vartotojai „Apple“ bendruomenėse:
„Aš kuriu atsarginę„ iPhone 8+ “atsarginę kopiją„ iCloud “naktis. Šiandien atnaujinau į „iOS 12“ ir „BAM“! dingo mano atsarginė kopija (tą padariau prieš kelias valandas prieš atnaujinimą). „iCloud“ nerodo mano telefono atsarginių kopijų, tačiau mano telefonas sako, kad vakar po pietų buvo sukurta atsarginių „iCloud“ atsarginių kopijų kopija ... BET man tikrai reikia atkurti ankstesnę „iPhone“ versiją, buvusią prieš atnaujinant „iOS 12“ ... Ar kas nors gali man padėti? Prašau padėti! Ačiū!"
Kartais reikia atkurti „iPhone“duomenis iš „iCloud“ atsarginės kopijos, arba kartais mums tik įdomu, kokie duomenys buvo kuriami „iCloud“. „Tenorshare UltData“ sukūrė sprendimą ir teikia įmanomą sprendimą „iPhone X / 8/8 Plus / 7/6“ vartotojams, norintiems nuskaityti „iPhone“ duomenis iš „iOS 12/11/10“ „iCloud“ atsarginės kopijos, ko šiuo metu negali pasiekti jokie kiti trečiųjų šalių produktai. .
Geriausias būdas atkurti duomenis iš „iOS“ 12/11/10 „iCloud“ atsarginės kopijos
Žemiau yra išsami instrukcija, kaip atsisiųsti „iOS 10/9“ „iCloud“ atsarginės kopijos duomenis „iPhone X / 8/8 Plus / 7/6“.
1 veiksmas. Paleiskite „iPhone Data Recovery“ ir pasirinkite Atkurti iš „iCloud“ atsarginių failų
Kai paleisite „iPhone“ duomenų atkūrimą, numatytasis režimas yra Atkurti duomenis iš „iOS“ įrenginio. Perjunkite į „Atkurti iš„ iCloud “atsarginių failų“.

2 veiksmas. Prisijunkite prie „iCloud“ paskyros naudodami „Apple ID“ ir pasirinkite „iCloud“ atsarginės kopijos failą
Įveskite savo „Apple ID“ ir slaptažodį, galėsite peržiūrėti visas „iCloud“ atsargines kopijas, kurių atsargines kopijas sukūrėte nuo „iOS 12“.

3 žingsnis. Pasirinkite failų tipus, kuriuos norite atsisiųsti iš „iOS 12“ atsarginės kopijos „iCloud“

4 žingsnis. Peržiūrėkite ir atkurkite failus iš „iCloud“ atsarginių kopijų failų
„iPhone Data Recovery“ atsiųs failusiš „iCloud“ atsarginės kopijos ir informacijos pateikimo pagal įvairias kategorijas. Galite peržiūrėti išsamią informaciją apie kiekvieną klasifikaciją. Jei per klaidą iš „iPhone“ ištrynėte svarbius duomenis ir, laimei, turite atsarginę jų kopiją „iCloud“, galite filtruoti apačioje spustelėdami „Rodyti tik ištrintus“.

Pasirinkite failus, kuriuos norite atkurti, ir spustelėkite mygtuką Atkurti. „UltData“ leidžia atkurti failus tiesiogiai „iPhone“ arba atkurti juos kompiuteryje kaip atsarginę kopiją.

Santrauka:
„Apple“ pakeitė „iCloud“ algoritmą nuo „iOS 12“ ir „iOS 12“taigi po „iOS 12“ atnaujinimo tampa sunkiau išgauti duomenis iš „iCloud“ atsarginės kopijos. Jei norite peržiūrėti „iCloud“ informaciją ir nuskaityti duomenis iš „iCloud“ atsarginės kopijos „iOS 12“ įrenginyje, nepraleiskite „Tenorshare UltData“.