/ / „Yahoo Mail“ neveikia pašto programoje su „iOS 12/11“: Kaip pataisyti

„Yahoo Mail“ neveikia „Mail App“ su „iOS 12/11“: Kaip pataisyti

„Atnaujinęs„ iPhone “į„ iOS 11 “, aš nemataužinutes mano Yahoo! sąskaita (@ swbell.net). Jie pradeda rodyti po kelių valandų, kartais per naktį. Kai atnaujinu el. Laišką, trumpai matau „atsisiunčiu xx xx“, bet nematau el. Laiškų. Tokia pati problema dabar kyla mano „iPad“, po to, kai aš vakar ją atnaujinau į „iOS 11“. Turėjo nustoti naudotis „Apple Mail“ programa ir įdiegė „Yahoo!“ Pašto programą iš „App Store“, norėdami pamatyti mano el. “

Nuo „iOS 11“ paleidimo dienos daugelis vartotojų turisusidūrė su problemomis, dėl kurių „Yahoo“ paštas neveikia naudojant „iPhone“ / „iPad Mail“ programą. Ši problema taip pat išgirsta naujausioje „iOS 12“. Iki šiol žinomos problemos yra šios:

• 1. „Yahoo“ paštas neatnaujinamas „iPhone X / 8/7 / 6s / 6“ ar „iPad“ po „iOS 12 / 11.3 / 11.2 / 11“ atnaujinimo.
  • 2. „Yahoo“ paštas nekraunamas „iPhone“.
  • 3. „Yahoo“ laiškai, negaunantys ir nesiunčiantys el. Laiškų.
  • 4. „Yahoo“ paštas nerodo visų el. Laiškų.
  • 5. „Yahoo“ paštas nespaudžia „iPhone iOS 11“ / „iOS 12“.
  • 6.Neįmanoma prisijungti prie „Yahoo“ pašto.

Žmonės prisiekia „Yahoo“ palaikymo forumusskundą dėl „Yahoo“ pašto problemos, susijusios su „iOS Mail“ programa, o „Yahoo“ komanda paskelbė „Twitter“ pranešimą, kuriame teigiama, kad jie tiria ir rekomenduoja atsisiųsti ir naudoti „Yahoo Mail“ programą. Pažiūrėkime, ką galime padaryti, kad „Yahoo“ el. Paštas neveiktų su „iOS 11“ / „iOS 12“, kol „Apple“ ar „Yahoo“ suras šią problemą.

„Yahoo Email“ neveikiantys „iPhone“ sprendimai

1 sprendimas

Jei negalite gauti ar išsiųsti naujų el. Laiškų naudodami „iPhone“ savąją „Mail“ programą, pabandykite įdiegti „Yahoo Mail“ programą iš „Apple Store“. „Yahoo Mail“ programa puikiai veikia daugelyje „iPhone“ / „iPad“ modelių.

2 sprendimas

Jei „Yahoo“ nori, kad prisijungdami nuo bet kurios kitos programos, tokios kaip „Yahoo Mail“ programa, naudotumėte trečiųjų šalių slaptažodžius, atlikdami šiuos veiksmus galite sugeneruoti trečiųjų šalių programų slaptažodžius:

• 1. Prisijunkite ir eikite į savo paskyros saugos puslapį.
  • 2. Spustelėkite Generuoti programos slaptažodį arba Tvarkyti programos slaptažodžius.
  • 3. Išskleidžiamajame meniu pasirinkite savo programą ir spustelėkite Generuoti.
  • 4. Vykdykite instrukcijas, nurodytas žemiau slaptažodžio.
  • 5. Spustelėkite Atlikta.
  • 6. Dabar galite prisijungti prie savo pašto programos naudodami savo el. Pašto adresą ir šios programos slaptažodį.

3 sprendimas

Pabandykite ištrinti sąskaitą> iš naujo nustatyti tinklo nustatymus> paleiskite „iPhone“ iš naujo ir vėl prisijunkite prie „Yahoo“ el. Pašto paskyros.

4 sprendimas

Jei dar nesate, atnaujinkite „iOS“ į naujausią versiją.

5 sprendimas

Patikrinkite IMAP nustatymus.

Gaunamo pašto (IMAP) serveris:

• Serveris - imap.mail.yahoo.com
  • Uostas - 993
  • Reikia SSL - Taip

Siunčiamo pašto (SMTP) serveris:

• Serveris - smtp.mail.yahoo.com
  • Uostas - 465 arba 587
  • Reikia SSL - Taip
  • Reikalingas autentifikavimas - Taip

Esmė

Tai yra galimi „Yahoo“ taisymo sprendimaipaštas neveikia „iPhone“ su „iOS 11“ ar naujausia „iOS 12“. Jei kyla kitų problemų, susijusių su „iOS 11/12“, pvz., įstrigę atkūrimo režime, juodas ekranas, neveikia „WiFi“ ir kt., „Tenorshare ReiBoot“ yra skirtas ištaisyti šiuos sistemos trikdžius naudojant „iOS 11“, neprarandant duomenų. Patikrinkite dažniausiai pasitaikančias „iOS 11“ problemas ir jų pataisas.

taisyti ios 11 problem

Komentarai 0 Pridėti komentarą