/ / iOS 11 / 11.0.3 גיליון תיקון אוטומטי: מכתב I המציג סמל מוזר

iOS 11 / 11.0.3 גיליון תיקון אוטומטי: מכתב I המציג סמל מוזר

"אני מנסה להבין מדוע אייפון 7 של אשתימציג את הסמל המוזר הזה בכל פעם שמקלידים את האות "אני", הוא תמיד מתקשר אוטומטית לסמל זה "A?". זה קורה באפל מייל בטלפון שלה ומראה מתי אני מקבל אותם ב- Mac iMessage שלי. "

הקלד אות i

לאחרונה יש חלק ממשתמשי האייפוןנתקל באותה הבעיה שבה הקלדת האות "אני" במקלדת של אפל, זה מראה מוזר "A?" עם תיבה לאחר השדרוג ל- iOS 11.1 / 11.0.3. לדוגמה, "אני נרגש לראות אותך מחר" יופיע כ"א? נרגש לראות אותך מחר ". באג נוסף קשור הוא שהוא מראה תחת הלשונית המשמשת לעתים קרובות את האות "אני" במקלדת האימוג'י עבור חלק ממשתמשי iOS שנפגעים מהם. זה מעצבן להפליא שחלק מהמשתמשים אפילו חוו את הבעיה הזו ב- iPad או ב- Mac, מכיוון שטקסט חזוי זמין בכל מכשירי אפל עם iCloud.

אמוג'י iOS 11

ובכן, אני לא יכול לומר לך למה זה קורהמלבד שנראה שזה תקלה חדשה ובלתי צפויה של iOS 11. למרות שאפל עדיין לא מספקת אמצעי מעשי עד כה, אנו יכולים לתקן זאת בעצמנו לפני שהמצב יחמיר. כאן אני מפרט מספר גישות שתוכלו להתייחס אליך כיצד לתקן את האותיות & ldquo; אני & rdquo; מראה סמל מוזר ב- iOS 11.1 / 11.0.3 מבחינה טכנית.

שיטה 1. השבת חיזוי מקלדת

מאז התכונה העיקרית של iOS 11.1 הוא על emoji, חלק מהמעריצים משערים כי באג זה עשוי להיות קשור לאלגוריתם חזוי של מקלדת אפל. ללא כבשה לא יכול להיות צמר. באותה מידה אנו יכולים לבטל את חיזוי המקלדת של מכשיר אפל כדי לתקן את באג הטקסט החזוי של iOS 11. לאחר מכן, לא זכית לראות את התחזית הזו במקלדת שלך, סוף סוף כשאתה מקליד אות & ldquo; אני & rdquo; תקבל & ldquo; אני & rdquo; רק. זהו אחד המועדים הזמניים האמינים לשים קץ לבעיה התיקון האוטומטי של iOS 11.1. השלבים הם: הגדרות> כללי> מקלדות> חזוי.

חיזוי מקלדת

עצה: אמצעי זמני נוסף הוא לנצל את המקלדת של צד שלישי במקום את המקלדת של אפל. כלי צד שלישי כזה יכול להיות Swype, Gboard, SwiftKey, Fleksy, TouchPad או Typeeto וכו '.

שיטה 2. הפעל מחדש את מכשיר Apple

האות & ldquo; אני & rdquo; שינויים בטלפון שלךל & ldquo; A? & rdquo ;? על פי כמה פורומים מקצועיים, הפעלה מחדש של המכשיר שלך היא פיתרון נוסף שמוזכר לעתים קרובות. לפעמים אתה פשוט צריך להפעיל מחדש או לאלץ את ההפעלה מחדש של iPhone, iPad או iPod ואז הכל הופך להיות בסדר. עם זאת, יש פעולות שונות בכדי לאתחל מחדש בדגמי אפל שונים. הנה אני לוקח דוגמא לאייפון ומראה אותם כמפורט להלן:

• אילוץ הפעלה מחדש של iPhone X / 8/8 Plus: עליכם לקרוא מאמר זה על פרטים - 2 השיטות המובילות בחינם להפעלה מחדש של iPhone X / 8/8 Plus קפוא
  • Force Reboot iPhone 7/7 Plus: בדוק את הצעדים בקישור זה - כיצד לכפות אתחול מחדש / איפוס קשה של iPhone 7 ו- iPhone 7 Plus
  • הפעלה מחדש קשה של iPhone 6s / 6s Plus / 6/6 Plus / 5s ומעלה: ראה כאן - כיצד לכפות את האתחול מחדש של iPhone או אתחולו מחדש (כולל iPhone 6)
הערה: יתכן ויהיה מעוניין בפוסט זה - כיצד לכפות מחדש את iOS 11 iPhone / iPad מבלי להשתמש בכפתורים

שיטה 3. שדרוג לאחור של iOS עם Tenorshare ReiBoot

זהו באג ידוע של iOS 11.1. לפני שאפל תשחרר עדכון כדי לתקן אותו, אתה יכול לשדרג לאחור ל 11.0.2 / 11.0.1 יציב. איך לעשות את זה? אתה צריך פיסת תוכנה בשם Tenorshare ReiBoot. Tenorshare ReiBoot הוא כלי ידוע ומקצועי ידוע לתיקון כל הבעיות החריגות ב- iOS. אתה תראה כיצד להוריד את iOS עם זה כמפורט להלן:

שלב 1. הורד והתקן את Tenorshare ReiBoot, הפעל אותו וחבר את המכשיר שלך למחשב Windows או Mac.

שלב 2. לחץ על & ldquo; תקן את כל ה- iOS תקועים & rdquo; ב- Tenorshare ReiBoot ובחר באפשרות תקן עכשיו (כל ה- iOS 11 תקוע).

יבוא ios 11 ipsw

שלב 3. Apple עדיין חותמת על iOS 11.0.1 ו- iOS 11.0.2, כך שתוכל להוריד את קובץ ה- ipsw כאן. ואז לחץ על & ldquo; בחר & rdquo; ב- Tenorshare ReiBoot כדי לייבא את קובץ ה- ipsw iOS 11.

יבוא ios 11 ipsw

Tenorshare ReiBoot יאמת את קובץ ה- ipsw ויתחיל להסיר את iOS 11.1 ולהתקין את מערכת iOS החדשה לאייפון / אייפד שלך.

שיטה 4. המתן לאפל לתקן את iOS 11.1 באג

מדוע האות & ldquo; אני & rdquo; מופיע כ& ldquo; A & rdquo; עם סימן שאלה בארגז? אין סיבה בדיוק עד כה. עם זאת, אם זה ללא ספק באג עולמי ב- iOS 11.0.3 או iOS 11.1, מוטב שתמתין להודעה רשמית מכיוון שאפל אינה יכולה להתעלם מנושא מסוג זה עוד.

לדברי לקוחות שמתקשרים לתמיכה של אפל,אפל מציעה פתרון בעיות זמני באמצעות החלפת טקסט. השלבים הספציפיים הם: עבור אל הגדרות> כללי> מקלדת> החלפת טקסט. הקלד אותיות גדולות & ldquo; אני & rdquo; כדי להחליף את אותיות הקטנות & ldquo; i & rdquo;. כתוצאה מכך, תוכלו לנסות ולחכות לפרק זמן עד שאפל תשחרר גרסת iOS חדשה כדי לתקן את החריגה הזו.

ובכן, כל הטיפים והטריקים שלעיל נאספיםמפורומים ומשאבים אחרים. אתה יכול להרים מסמך אחד ולנסות לתקן אותיות & ldquo; אני & rdquo; פנה ל- & ldquo; A? & rdquo; עם תיבה סביב סימן השאלה לעת עתה. אני מקווה שזה לא יקרה בעתיד ב- iPhone, iPad, iPod או Mac. יש פיתרון אחרון? אנא השאר את התגובה שלך באזור התגובות.

תגובות 0 הוסף תגובה