/ / Yahoo Mail לא עובד ביישום דואר עם iOS 12/11: כיצד לתקן

יאהו דואר לא עובד דואר יישום עם iOS 12/11: כיצד לתקן

"לאחר שדרוג האייפון שלי ל- iOS 11 אני לא יכול לראותהודעות ליאהו שלי! חשבון (@ swbell.net). הם מתחילים להופיע שעות אחר כך, לפעמים בן לילה. כשאני מרענן דוא"ל, אני רואה בקצרה "הורדת xx של xx" אך אינני יכול לראות את הדוא"ל. אותה סוגיה מתרחשת כעת באייפד שלי לאחר ששדרגתי אותו ל- iOS 11 אתמול. נאלץ להפסיק להשתמש באפליקציית Apple Mail והתקין את Yahoo! אפליקציית דואר מחנות האפליקציות כדי לראות את הדוא"ל שלי. "

מיום ההשקה של iOS 11, משתמשים רבים ישחוויתי את הבעיות שמייל יאהו לא עובד ביישום iPhone / iPad. בעיה זו נשמעת גם ב- iOS 12. האחרונה, וכעת הבעיות הידועות כוללות:

• 1. דואר Yahoo לא מתעדכן באייפון X / 8/7 / 6s / 6 או iPad לאחר עדכון iOS 12 / 11.3 / 11.2 / 11.
  • 2. דואר Yahoo לא נטען באייפון.
  • 3. דואר Yahoo לא מקבל או שולח דוא"ל.
  • 4. דואר Yahoo לא מציג את כל הדוא"ל.
  • 5. דואר Yahoo לא דוחף ל- iPhone iOS 11 / iOS 12.
  • 6. לא ניתן להתחבר לדואר Yahoo.

אנשים נוהרים לפורומי התמיכה של יאהו לתלונה על בעיית הדואר של יאהו באפליקציית iOS Mail, וצוות יאהו פרסם הודעה בטוויטר ואמר כי הם חוקרים וממליצים להוריד ולהשתמש באפליקציית Yahoo Mail. בואו נראה מה אנו יכולים לעשות כדי לתקן דוא"ל של יאהו שאינו עובד עם iOS 11 / iOS 12 לפני שאפל או יאהו ימצאו פתרון לבעיה זו.

פתרונות למייל של יאהו לא עובדים ב- iPhone

פיתרון 1

אם אינך מצליח לקבל או לשלוח דוא"ל חדש באפליקציית Mail מקורית של iPhone, נסה להתקין את יישום Yahoo Mail מחנות Apple. אפליקציית Yahoo Mail עובדת מצוין ברוב דגמי ה- iPhone / iPad.

פיתרון 2

אם Yahoo רוצה שתשתמש בסיסמאות של צד שלישי כשאתה נכנס לאפליקציה אחרת כמו יישום Yahoo Mail, תוכל ליצור סיסמאות לאפליקציות של צד שלישי באמצעות השלבים הבאים:

• 1. היכנס ועבור לדף האבטחה של חשבונך.
  • 2. לחץ על צור סיסמת אפליקציה או נהל סיסמאות לאפליקציה.
  • 3. בחר באפליקציה שלך מהתפריט הנפתח ולחץ על צור.
  • 4. עקוב אחר ההוראות מתחת לסיסמה.
  • 5. לחץ על בוצע.
  • 6. עכשיו אתה יכול להיכנס לאפליקציית הדואר שלך באמצעות כתובת הדוא"ל שלך וסיסמת האפליקציה הזו.

פיתרון 3

נסה למחוק את החשבון> לאפס את הגדרות הרשת> להפעיל מחדש את ה- iPhone שלך ​​ואז להתחבר מחדש לחשבון הדוא"ל שלך ב- Yahoo.

פיתרון 4

עדכן את iOS לגרסה האחרונה אם אינך.

פיתרון 5

בדוק את הגדרות ה- IMAP שלך.

שרת דואר נכנס (IMAP):

• שרת - imap.mail.yahoo.com
  • נמל - 993
  • דורש SSL - כן

שרת דואר יוצא (SMTP):

• שרת - smtp.mail.yahoo.com
  • נמל - 465 או 587
  • דורש SSL - כן
  • דורש אימות - כן

בשורה התחתונה

אלה הפתרונות האפשריים לתיקון יאהודואר לא פועל ב- iPhone עם iOS 11 או iOS אחרון 12. אם אתה נתקל בבעיות אחרות עם iOS 11/12 כמו תקוע במצב התאוששות, מסך שחור, WiFi לא עובד וכו ', Tenorshare ReiBoot נועד לתקן תקלות מערכת הקשורות אלה. עם iOS 11 ללא אובדן נתונים. בדוק את הבעיות הנפוצות ביותר ב- iOS 11 ואת התיקונים שלהן.

לתקן ios 11 בעיות

תגובות 0 הוסף תגובה