/ כיצד לתקן את CarPlay לא עובד לאחר עדכון iOS 12 / 11.4 / 11.3

כיצד לתקן את CarPlay לא עובד לאחר עדכון iOS 12 / 11.4 / 11.3

תקן את האייפון CarPlay לא יעבוד

"מאז iOS 11.עדכון 3, "יש לי בעיות בשיחות במכונית המושב שלי. כשאנשים מתקשרים אלי וה- iPhone 7 שלי מחובר דרך CarPlay עם המכונית שלי, אנשים שומעים את קולי מעוות / מטושטש מה שמקשה או בלתי אפשרי להבין אותם."

השתמש ב- CarPlay כדי לענות לשיחות הוא בטוח יותר בעת נהיגה ברכב. אך לאחרונה, יש אנשים שהתלוננו על כך CarPlay לא עובדת ב- iOS 11.3 / 11.4 / 12 לאחר שהתקנו את התוכנה. אנשים רבים חשבו שמדובר בסוגיה קולית בלבד, אך למעשה זה לא כל כך פשוט. במאמר זה, אנו נשתף את כל הפתרונות האפשריים לבעיות Apple CarPlay; עקוב אחר ההודעה כדי לבדוק אותם.

חלק 1: דרכים נפוצות לתקן את CarPlay לא עובד ב- iOS 12/11

1. וודא שאתה משתמש בכבל USB תואם

חלק מהמשתמשים משתמשים בכבלי תאורה אחרים אליהםחבר CarPlay, זה עשוי לגרום לבעיות. מומלץ להשתמש בכבל המקורי. מומלץ לנסות גם יציאת USB אחרת ברכב.

2. וודא שסירי מופעלת

אם Siri במצב כבוי, אינך יכול להשתמש יותר בפקודה קולית. עבור אל הגדרות והקש על Siri & Search כדי להפעיל אותו.

3. הפעל מחדש את האייפון והמכונית שלך

הפעלה מחדש של ה- iPhone תפתור תקלות iOS רבות; כדאי לנסות גם במצב זה. כמו כן, אם אינך מצליח למצוא את הלוגו של CarPlay מתצוגת המכונית שלך, עליך גם להפעיל מחדש את המכונית שלך.

4. השבת הגבלות

חלק מהתכונות ב- iPhone שאינן עובדות מכיוון שמגבלות מופעלות. עבור אל הגדרות -> כללי -> הגבלות, הזן את קוד הגישה ומצא את CarPlay, כבה אותו.

5. בדוק את מדריך הרכב

אתה יכול לעיין במדריך לרכב שלך לקבלת עזרה. בדוק אם קיים עדכון קושחה עבור הסטריאו שלך, אם כן, עדכן את הקושחה.

6. אפס את האייפון שלך

זה אולי המפלט האחרון ש- CarPlay לאבעיות חיבור, אך יגרמו לאובדן נתונים מסוים. כמו כן, על פי המשוב של המשתמשים, שיטה זו לא תמיד עובדת, אך עדיין תוכל לנסות. אם ברצונך לתקן בעיה זו לחלוטין מבלי לאבד נתונים, דלג ל חלק 2.

כדי לאפס את האייפון שלךYou

אייפון X / 8 (פלוס): לחץ ושחרר במהירות את לחצן עוצמת הקול, ואז לחץ ושחרר במהירות את לחצן עוצמת הקול, לבסוף לחץ והחזק את לחצן ההפעלה עד להופעת הלוגו של Apple.

אייפון 7/7 פלוס: לחץ לחיצה ממושכת על כפתור הבית וכפתור עוצמת הקול במקביל עד להופעת הלוגו של אפל.

מכשירי iPhone 6s ומכשירים קודמים: לחץ לחיצה ארוכה על לחצן הבית וכפתור ההפעלה יחד עד שתראה את הלוגו של אפל על המסך.

חלק 2: פיתרון אולטימטיבי לתיקון אייפון CarPlay אינו מתחבר

אם הטיפים לעיל לא הצליחו לתקן את Apple CarPlay שלאעובד על iOS 12 / 11.4 / 11.3, זה יהיה משהו לא בסדר בעדכון התוכנה החדש. מומלץ להוריד את iOS לגרסאות היציבות לשעבר באמצעות תוכנת התאוששות המערכת האייפון המקורית ReiBoot. תוכנית זו מאפשרת לך לחזור לגירסאות iOS 11 האחרות מ- iOS 12 / 11.4 מבלי להשתמש ב- iTunes וכל הנתונים שלך לא יושקעו.

הורד והתקן את ReiBoot במחשב האישי או במחשב Mac, הפעל את התוכנית וחבר את iPhone למחשב. לחץ על "תקן את כל ה- iOS תקוע" מהממשק הראשי ברגע שאיתור ההתקן.

תקן את כל ה- iOS נתקע

לחץ על "תקן עכשיו" ואז תוכלהורד את חבילת הקושחה. התוכנה תספק את גרסת התוכנה האחרונה. אם ה- iOS היא הגרסה החדשה ביותר כרגע, לחץ על "בחר" כדי לייבא ידנית את חבילות הקושחה הקודמות.

יבוא קושחה

לאחר ייבוא ​​הקושחה תוכלו להתחילתיקון מערכת ההפעלה. תהליך זה ייעשה תוך דקות והמכשיר שלך יופעל מחדש. אז אתה יכול להשתמש ב- CarPlay כדי לבצע או לקבל שיחות באופן רגיל.

בשורה התחתונה

במאמר זה חלקנו כמה פתרונות קליםעבור iOS 12 / iOS 11.4 / iOS 11.3 CarPlay לא עובד ב- iPhone X / 8 (פלוס) / 7 (פלוס) / 6s (פלוס) / 6 (פלוס). אני מקווה שהפוסט הזה יכול להועיל עבורך. אם יש לך בעיות אחרות לאחר עדכון iOS, כגון iPhone תקוע במצב התאוששות, מסך iPhone מושבת, iPhone ממשיך לאתחל וכו ', תוכל לדון אתנו על ידי התייחסות למטה.

תגובות 0 הוסף תגובה