כיצד להאריך את חיי הסוללה של iOS 11.1 / 11 באייפון / אייפד
האם שמת לב לסוללת האייפון שלך מתרוקנתמהיר מהרגיל לאחר העדכון ל- iOS 11 / iOS 11.0.2 מתמודד עם זעמם של משתמשים ברחבי ה- reddit וה- Twitter, ומתלונן על הביצועים הגרועים ועל ניקוז חיי הסוללה.
"iOS 11.0.2 הוא נורא. חיי סוללה, איכות שיחה, לא יכול לשמוע, לאתחל את עצמו מחדש, אפליקציות לא עובדות, לאט, אנא תקנו זאת בבקשה."
"אני טוען כי iOS 11.0.2 גרוע עוד יותר על חיי הסוללה."
"בדרך כלל אני מקבל בערך 9-10 שעות על זמן המסך עם 7 פלוס ו- 6 פלוס שלי. פחות אם אני משחק במשחקים. עם iOS 11, שני הטלפונים נתנו לי בערך 6-7 שעות. "
אם אתה נתקל בבעיה של ניקוז סוללה של iOS 12 / 11.2 / 11.1 / 11.0.3, הנה כמה טיפים שיעזרו לך לחסוך סוללה ב- iPhone X / 8/7/7 Plus / 6s / 6 / 5s, iPad או iPod touch.
בדוק את השימוש בסוללות ב- iOS 11
iOS מאפשרת לך לדעת בדיוק אילו אפליקציות ושירותים אוכלים את חיי הסוללה שלך.
הפעל את אפליקציית ההגדרות ב- iPhone / iPad / iPod touch והקש על סוללה. המתן זמן לטעינת אחוז השימוש בסוללה.

אתה יכול להקיש על סמל השעון כדי לקבל פירוט של שימוש בחזית חזית ורקע. הקש על 7 הימים האחרונים כדי לקבל מגוון רחב של צריכת חשמל.

תקן בעיות סוללה לאחר עדכון iOS 11
להלן מספר טיפים לחיסכון בחשמל לשיפור חיי הסוללה ב- iOS 11 במכשירי iPhone / iPad / iPod.
# 1 כוח להפעיל מחדש את מכשירי iOS 11
זהו הטריק לפתרון בעיות לכל המטרה עבור כל בעיות iOS כולל הקפאה, פיגור וניקוז סוללה.
אתה יכול לאתחל קשה מכשיר iOS באמצעותכפתורים. כדאי להזכיר את ה- iPhone 8 ו- iPhone 7 משתמשים בכפתורים שונים בהשוואה לאייפונים קודמים. או שתוכלו להשתמש בכלי שירות לאתחול מחדש של iOS בחינם - Tenorshare ReiBoot. על ידי כניסה למצב שחזור והתקנתו במכשיר iOS, תוכלו להפעיל אותו מחדש מבלי ללחוץ על לחצן ההפעלה או לחצן הבית (עוצמת הקול).

קרא עוד: כיצד לכפות מחדש את iOS 11 iPhone / iPad מבלי להשתמש בכפתורים
# 2 נאלץ להפסיק להפעיל אפליקציות כדי לחסוך סוללה ב- iOS 11
יש אפליקציות שאנחנו פחות משתמשים בהן, אבל הן אכן סוללות. בשלב זה, אנו יכולים לכפות עליהם לפרוש כדי לחסוך חשמל.
- 1. לחץ פעמיים על כפתור הבית כדי להעלות את היישומים ששימשו לאחרונה.
- 2. החלק ימינה או שמאלה כדי למצוא את האפליקציה שברצונך לכפות עליה.
- 3. החלק למעלה בתצוגה המקדימה של היישום כדי לסגור את היישום.

# 3 מצב צריכת חשמל נמוכה
הפעלת מצב צריכת חשמל נמוכה יותר יכולה לחסוך את iOS 11חיי סוללה במידה מסוימת. כאשר זה מופעל, דואר שולף, היי סירי, רענון אפליקציות רקע, הורדה אוטומטית וכמה אפקטים חזותיים נכבים באופן זמני.
- 1. הפעל את אפליקציית ההגדרות במכשיר שלך.
- 2. הקש על סוללה.
- 3. הפעל את מצב צריכת החשמל הנמוכה למצב פועל.

# 4 לנקות את iOS 11 כדי לחסוך בסוללה
אם אחסון המכשיר כמעט מלא, הסוללה מתנקזת מהר מהרגיל. אתה יכול להשתמש בכלי ניקוי iOS 11 - Tenorshare iCareFone Cleaner כדי לנקות את התריס הנסתר ולהחזיר אחסון רב יותר.
כלי ניקוי iOS זה ימצא ומוחק מטמונים לאפליקציות לא חוקיים, קובצי Cookie, היסטוריית דפדפן, יומני קריסות, קבצים זמניים ופתחים נסתרים אחרים.

קרא עוד: ניקוי זיכרון iOS 11 הטוב ביותר לפניית אחסון באייפון / אייפד
# 5 השדרג לאחור של iOS 11
תיקון נוסף ל- iOS 11 חיי סוללה לקויים הואשדרג לאחור לגרסת קודמת של iOS. אפל מאפשרת שדרוג לאחור ל- iOS 11.0.1 (10.3.3 עבור דגמי iOS מסוימים) אם אתה נתקל בבעיית סוללה של iOS 11.0.2. למרבה המזל, iAnyGo הוא כלי שדרוג / שדרוג iOS טוב ל- iOS המספק קובץ iOS IPSW תואם להורדה ישירה.
הורד חינם iAnyGo עבור Windows
חינם Downlaod iAnyGo עבור Mac
הפעל את iAnyGo וחבר את מכשיר ה- iOS שלך למחשב באמצעות כבל USB. בחר באפשרות "לחיצה אחת כדי להוריד את iOS" בממשק הראשי.

iAnyGo יציג את כל גרסאות הקושחה שאפל עדיין חותמת עבור המכשיר שלך. בחר בגרסת iOS שתרצה לבזות ולחץ על הורד כדי להשיג את הקושחה באופן מקוון.

לאחר הורדת הקושחה, תוכלו ללחוץ על שדרוג לאחור עכשיו כדי להתחיל בהסרת ההתקנה של iOS 11 ושדרוגו לאחור ליציבה נמוכה יותר.

בשורה התחתונה
מקווה שתיקוני ניקוז הסוללה של iOS 11 מועילים להאריך את חיי הסוללה במכשיר שלך. אם אכן מדובר באג iOS 11, מקווה שאפל תתקן אותו בעדכון ה- iOS 11 הבא.