חמשת הפתרונות הטובים ביותר לתיקון אפליקציות תמונות שומרים על ריסוק ב- iPhone (iOS 12 נתמך)
אפליקציית "התמונות" שלי ממשיכה להתרסק האפליקציה שמגיע עם אייפון כל הזמן מתרסק. זה התרסק באייפון 5C שלי וכששדרגתי ושחזרתי את האייפון 6 החדש שלי, הוא עדיין קורס. כל שאר האשכולות שאני רואה אומרים לי להפעיל מחדש את מכשירי האייפון שלי ולשחזר אותם. אבל זה עדיין עושה זאת בשחזור, אז מה עלי לעשות? "
אפליקציית תמונות היא סוג של אפליקציה חשובה מדי יוםמשתמש, אך לפעמים אתה עשוי להיפגש עם המצב לעיל שבכל פעם שאתה פותח את אפליקציית התמונות, הוא יקרוס מייד. בעיה זו נצפתה הן ב- iOS 12 והן ב- iOS 11. כדי להשיג זאת אפליקציית תמונות של iPhone ממשיכה להתרסק הבעיה תוקנה, אתה יכול להתייחס לפתרונות הבאים.
- פתרון 1: הפעל מחדש את האייפון שלך לתיקון קריסה
- פתרון 2: צא והפעל מחדש את אפליקציית התמונות
- פיתרון 3: מחק תמונות אחרונות כדי להפסיק לולאת התרסקות של אפליקציות באייפון
- פיתרון 4: תיקון אפליקציות צילום שומר על ריסוק באייפון עם Tenorshare ReiBoot
- פתרון 5: עדכן / הורד את iOS לגרסת iOS הנוכחית
פתרון 1: הפעל מחדש את האייפון שלך לתיקון קריסה
ברוב המצב, הפעל מחדש את מכשיר ה- iOS שלךיכול להועיל לפתור את מרבית בעיות iOS. תוכלו לסיים פעולה זו בקלות על ידי לחיצה ממושכת על לחצן ההפעלה למשך מספר שניות, החלק כדי לכבות את ה- iPhone / iPad / iPod כאשר מופיעה "החלק לכיבוי". ואז הפעל את מכשיר ה- iOS שלך שוב כדי לבדוק אם אפליקציית התמונות זמינה או לא.
חוץ מזה, אם אתה עדיין מוצא קריסה של אפליקציות של תמונות ומצלמה ב- iOS 12/11/10, אנו ממליצים לך לכפות מחדש את ה- iPhone שלך לנסיון נוסף.
עבור iPhone X / 8/8 Plus, לחץ במהירות על עוצמת הקול למעלה ואז על לחצן עוצמת הקול. לאחר מכן, לחץ לחיצה ארוכה על כפתור הצד ושחרר עד שתראה את מסך הלוגו של אפל.
לאייפון 7 או לאייפון חדש יותר, לחץ והחזק את לחצני ההפעלה והנפח למטה עד שתראה את הלוגו של אפל.
עבור משתמשי אייפון אחרים, לחץ לחיצה ממושכת על כפתורי ההפעלה וגם הבית.

פתרון 2: צא והפעל מחדש את אפליקציית התמונות
לפעמים, אם אינך אוהב להפעיל מחדש את האייפון שלך, אתה יכול לנסות לצאת מאפליקציית התמונות ואז להפעיל אותה מחדש. אתה צריך:
- לחץ פעמיים על כפתור הבית כדי להעלות את מסך המשימות הרב
- אפליקציית 'מצא תמונות' יכולה להחליק את היישום הזה כדי לפרוש אותה.
לאחר מכן לחץ שוב על כפתור הבית לחזור למסך הבית והפעל מחדש את אפליקציית התמונות כדי לבדוק אם אפליקציית התמונות פועלת או לא.
פיתרון 3: מחק תמונות אחרונות כדי להפסיק לולאת התרסקות של אפליקציות באייפון
עבור משתמשים רבים הם פוגשים בעיה זו לאחר מכןהם הורידו כמה תמונות מהאתרים. לפיכך, תמונות אלה יכולות להיות הסיבה. אם לא יכולת לפתוח את התמונות שלך בדרך כלל, אתה יכול לבחור לא להזין את האלבום המדויק, אלא למחוק את האלבום שבו פשוט שמרת תמונות בעייתיות.
אך עליך לשים לב שתמונות זמינות אחרות עשויות להימחק באותו זמן. במידת האפשר אנו ממליצים לגבות תחילה.
פיתרון 4: תיקון אפליקציות צילום שומר על ריסוק באייפון עם Tenorshare ReiBoot
אם ניסית את שלושת הפתרונות שלמעלהאפליקציית התמונות עדיין מתרסקת, ואז אנו מציעים לכם לנסות פעמיים באמצעות כלי תוכנה חופשי ל- iPhone System Recovrey ReiBoot, שיכול לתקן כל מיני בעיות תקועות ומפעילות iOS בלחיצה אחת בלבד.
הפעל את התוכנית וחבר את ה- iPhone שלךמחשב. אז תוכל לראות את הממשק למטה. לחץ על "כנס למצב שחזור", ותראה סמלי iTunes ו- USB מופיעים על גבי מסך האייפון שלך תוך שניות.

כאשר האפשרות "צא ממצב התאוששות" מסומנת, תוכל ללחוץ עליה כדי להחזיר את ה- iPhone לקדמותם, וה- iPhone / iPad / iPod שלך עשוי להפעיל מחדש אוטומטית.
ברוב המצב, פעולת מצב התאוששות כניסה / יציאה זו יכולה לעזור לתקן את מכשיר ה- iOS שלך ולתת לו מצב טוב יותר ללא אובדן נתונים.
פתרון 5: עדכן / הורד את iOS לגרסת iOS הנוכחית
עבור אפליקציית תמונות ממשיך לקרוס ב- iOS 12/11/10על המשתמשים לבדוק את גרסת ה- iOS שלהם, iOS 12 מוצע שכן אפל עשתה מאמצים רבים לשיפור הביצועים והיציבות. אם עדיין יש לך את ה- iPhone / iPad / iPod שלך ב- iOS 11/10 / 10.3.1 / 10.3.2, תוכל לבחור לעדכן אותו.
עבור אל: הגדרות >> כללי >> עדכון תוכנה, ואז בחר הורד והתקן כדי לאפשר למערכת ה- iPhone שלך להתעדכן.

אבל עבור משתמשי iOS 12 בטא, אם תמצא אפליקציות תמונות ומצלמה קורסות לאחר עדכון iOS 12. אתה יכול לשקול אם האפליקציות הןתואם בטא ציבורי של iOS 12 או לא. על מנת לפתור סוג כזה של קריסות בתמונות וביישומים אחרים, אנו ממליצים שתדרג תחילה את מכשיר ה- iOS 12 שלך ל- iOS 11.
זה הכל כדי לתקן את ה- iPhoneגליל צילום / מצלמה קורס. חוץ מזה, אם אתה פשוט מוצא קריסות של אפליקציות תמונות ב- iPhone לאחר פריצת jail, אתה יכול לשקול להסיר את ה- jailbreak מהאייפון שלך. פשוט נסה!