תיקון iPhone על אימות אימות במהלך שדרוג iOS 10
"עדכנתי את האייפון שלי ל- iOS 10, אבל זהאימות נכשל ועכשיו הטלפון שלי תקוע על "אימות עדכונים" על מסך הנעילה. אני לא יכול אפילו לכבות אותו לחלוטין מכיוון שהוא לא יאפשר לי להחליק את כפתור הכיבוי. אפילו התחברתי לאוויר ה- macbook שלי, אבל שום דבר לא קרה. כל עזרה מוערכת לתיקון הבעיה. תודה! "
ככל ש- iOS 10 משחרר לאחרונה, iPhone ממשיך ומבקש מאיתנו לשדרג. אנו עוקבים אחר (הגדרה >> כללי >> עדכון תוכנה) ומנסים להתקין את iOS 10, אך לפעמים iPhone פשוט תקוע על אימות העדכון באופן רציף ככל שיש משתמשים שדיווחו לי על הבעיה. הבעיה נפוצה באייפון X / 8/7 (פלוס) / SE / 6s (פלוס) / 6 (פלוס) / 5s / 5 / 4s / 4.
כיצד לתקן עדכון אימות שנתקע על מסך הנעילה? כאן פירטתי שני פתרונות שימושיים כדי להקל על דאגותיך. המשך לקרוא ומצא את התשובה!

- שיטה 1. תקן את iPhone תקוע באימות עדכון iOS 10 באמצעות איפוס קשה
- שיטה 2. תקן את iOS 10 תקוע בזמן אימות עדכון באמצעות Tenorshare iCareFone
שיטה 1. תקן את iPhone תקוע באימות עדכון iOS 10 באמצעות איפוס קשה
1. החזק את המקש "בית" כפתור "שינה / ער" כפתור בו זמנית.
2. המשך להחזיק לחצנים אלה עד שהמסך נכבה. ואז שחרר את הכפתורים ברגע שמופיע לוגו התפוח.
3. המתן ואייפון יתחלל בחזרה למסך הראשי.
זוהי הדרך הנפוצה ביותר לתקן את האייפון תקוע בעת אימות עדכון iOS 10.3 / 10.2 / 10.1 / 10 / 9.3 / 8.3 / 8.1 / 8. כאשר זה נעשה, עבור אל הגדרות> כללי> אודות כדי לבדוק אם אתה נמצא ב- iOS 10. אם לא, חזור על תהליך השדרוג. כמו כן, אתה יכול להוריד ולהתקין את חבילת העדכונים עם iTunes למחשב שלך. יש אנשים שעלולים לדאוג לאבטחת המידע באתחול מחדש קשה, באופן כללי זה לא מוחק את הנתונים שלך, ולגבות את הטלפון שלך בדרך כלל (באמצעות iCloud או כלים אחרים של צד שלישי) זה יהיה הרגל טוב.
שיטה 2. תקן את iOS 10 תקוע בזמן אימות עדכון באמצעות Tenorshare iCareFone
אם השיטה שלמעלה לא עובדת או שאתה דואגבשאלה האם זה יגרום נזק לאייפון שלך, אני ממליץ לך לנסות להשתמש ב- Tenorshare iCareFone, כלי ה- All-in-One לתיקון אימות תקוע ואייפון / iPad תקוע בלוגו של apple / איתחול אינסופי / מצב התאוששות / מצב DFU בעת ההתקנה עדכון iOS. כך זה עובד.
שלב 1. חבר את האייפון למחשב שלך >> הפעל את Tenorshare iCareFone >> עבור אל "תקן iOS נתקע" סעיף בממשק.

שלב 2. לחץ על "כנס למצב שחזור" להכניס את ה- iPhone למצב התאוששות.

שלב 3. ברגע שאתה רואה את האייפון שלך מציג את לוגו ה- USB ל- iTunes הקלאסי, אתה נכנס בהצלחה למצב השחזור ואז לחץ על הכפתור "צא ממצב התאוששות" לאתחל את המכשיר למצב רגיל.

זה נעשה. כמו כן, ישנן פונקציות נוספות ב- Tenorshare iCareFone שתוכלו לחקור, שכן תוכלו לנהל 9 סוגים של קבצים בחינם, לבצע אופטימיזציה של iDevice, גיבוי ושחזור המכשיר, הסרת מודעות ותיקון מערכת הפעלה הכל בכלי זה. נסה להשתמש בתוכנה המרתקת הזו והיא לא תכפיל אותך. תודה על הקריאה.