הדרכים הטובות ביותר לתקן נקודה חמה iPhone אישי לא עובד עבור iOS 10 / 10.3
"ש: לאחר שדרוג iOS 10.3, נקודה חמה נכשלת
פרסם במהירות את עדכון iOS 10, לא הצלחתיכדי לגשת לאפשרות נקודה חמה אישית. הייתי בעבר באמצעות iOS 10.1 ו hotspot היה עובד כרגיל, להופיע כאפשרות מתחת הסלולר. הייתי משתמש בו כדי לחבר את הטלפונים האחרים שלי לאינטרנט ולמחשב הנייד, כי אני צריך את זה לעבודה ".
-Nar_rayya (דיון, אפל)

בעת שימוש בהתקן עם האייפון האישי שלךנקודה חמה אבל פתאום לאבד את האות שלה, מה תעשה? עבור בעיות תוכנה אנו יספקו כמה פתרונות בשבילך במאמר זה, אם אתה לא יכול לצאת צרות, אתה יכול גם יש זיהוי של החומרה שלה. עכשיו, בואו נראה מה אנחנו יכולים לעשות כדי לתקן נקודה חמה iOS 10 אישי חסר, אותו עבור iOS 11.
- חלק 1: iPhone Hotspot אישי אינו מחובר לאינטרנט
- חלק 2: iPhone לא מסוגל להתחבר Hotspot אישי לאחר עדכון iOS 10.3
חלק 1: iPhone Hotspot אישי אינו מחובר לאינטרנט
אם יש לך רק לקבל את iPhone מעודכן, ולמצוא תופעה כי iOS 10 נקודה חמה לא מוצג, ואז להסתכל על השלבים הבאים.
שיטה 1: הפעל מחדש את שירות ה- iPhone הראשון ושחרר את השירות החם שוב. אתחול יכול להיות דרך שימושית לפתרון בעיות.
שיטה 2: אם אתה מוצא אתחול מחדש לא עובד, אתה יכול גם לבדוק את הרשת של ה- iPhone שלך. נסה לכבות את הלחצן הסלולרי ולאחר מכן הפעל אותו. אתה יכול גם לנסות על ידי מצב טיסה פתוח וסגור כדי לקבל את סביבת הרשת רענון.
שיטה 3: אם עדיין אינך מצליח להתחבר, ייתכן שתבחין אם ה- iPhone שלך הוא ללא תשלום או שהרכיב האלחוטי שבור.
חלק 2: iPhone לא מסוגל להתחבר Hotspot אישי לאחר עדכון iOS 10.3
למשתמשים שמוצאים את iOS 10 שלהם.3 iPhone לא יכול להתחבר לנקודה חמה, אבל המכשיר המקורי iOS יכול בדרך כלל לגלוש באינטרנט, אז אתה יכול לנסות על ידי הפעלה מחדש של המכשיר אשר צריך לחבר את נקודת חמה אישית.
עם זאת, ברגע שאתה מוצא את השיטות האלה לא יכול לקבלאתה מתוך צרות, אתה יכול לנסות באמצעות Tenorshare ReiBoot, אשר יכול לעזור לטפל בבעיה מנותקת. כמו כן, תוכנה זו יכולה גם לפתור סוגים של iPhone, iPad או iPod תקוע בעיות.
- שלב 1: הורד והתקן את Tianorshare ReiBoot, הפעל אותו ולאחר מכן חבר את ה- iPhone למחשב, ותראה את הממשק למטה;
- שלב 2: לחץ על "הכנס מצב שחזור", ותוכל לראות את הסמלים של Apple ו- USB, מה שאומר שיש לך בהצלחה את iPhone 7/7 Plus / SE / 6s / 6 / 5s / 5 למצב שחזור;
- שלב 3: כאשר אתה מוצא את "יציאה ממצב שחזור מצב" מודגש, אתה יכול ללחוץ עליו ואת מכשיר iOS שלך בקרוב אתחול.

לאחר שלבים אלה, כעת תוכל לבדוק שובאם נקודה חמה אישית יכולה לעבוד או לא על iPhoneX / 8/7/7 פלוס / SE / 6s / 6 / 5s / 5. בפעם הבאה שאתה פוגש עם נקודה חמה של iPhone זה לא מראה או לא עובד בעיה, אתה יכול גם לנסות לתקן על ידי דרכים אלה.