חמשת הדרכים המובילות לתיקון קריסות אפליקציות לאייפון לאחר עדכון iOS 10.3.1
"מדוע האפליקציות שלי כל הזמן קורסות באייפון שלי? עודכן לגירסה הנוכחית של iOS 10.3.1 היום ופתאום רוב האפליקציות שלי לא עובדות. הן יתחילו לטעון, להיתקע לנצח ואז להיסגר. שוב ושוב שום דבר לא נגמר ונפתח. יש לי דברים חשובים שצריך לעשות. ספארי. משחקים הזקוקים לתשומת לב או שאגנב את כל מה שאתה מקבל.
-קהילה של אפל

iOS 10.3.1 זמין רשמית ב- 5 באפריל 2017 ומשך אליו הרבה מעריצים עם הפיצ'רים החדשים שנוספו. אך לאחרונה, חלק מהמשתמשים התלוננו עדכון iOS 10.3.1 קורס את מרבית האפליקציות באייפון, כולל פייסבוק, אינסטגרם,מסנג'ר, אימייל וכדומה. התאמת מערכות, מטמון ועוגיות שנצברו, שגיאת קוד או שירות של צד שלישי יכולות להיות הסיבות להקפאת האפליקציה ב- iPhone. למרבה המזל, עם Tenorshare iCareFone - תוכנה מקצועית לטיפול במערכת iOS, אתה יכול לתקן בקלות קריסות של אפליקציות ב- iPhone, iPad ו- iPod לאחר עדכון מבלי לאבד נתונים.
- חלק 1: תקן הקפאת אפליקציות באייפון לאחר עדכון iOS 10.3.1 עם iCareFone Tenorshare
- חלק 2: שיטות אחרות לתיקון קריסות אפליקציות לאייפון לאחר עדכון ל- iOS 10.3.1
חלק 1: תקן הקפאת אפליקציות באייפון לאחר עדכון iOS 10.3.1 עם iCareFone Tenorshare
Tenorshare iCareFone מסוגל לעצור את האפליקציה מקריסה או סגירה על ידי הורדת גרסת התוכנה האחרונה ותיקון מערכת ההפעלה. הורד והתקן בחינם כלי רב-תכליתי זה למחשב שלך ובצע את הצעדים כדי לראות כמה קל להשתמש בו.
- הפעל את Tenorshare iCareFone ואז חבר את ה- iPhone למחשב, התוכנה תזהה את המכשיר שלך באופן אוטומטי. לחץ על "תיקון מערכת הפעלה" מהממשק הראשי.
- עכשיו אתה צריך להוריד את חבילת הקושחה לפני תיקון המערכת. לחץ על "עיון" כדי לבחור נתיב שמירה ולחץ על "הורד" כדי להוריד את הקושחה.
- לאחר ההורדה, לחץ על "תיקון" כדי להתחיל לתקן את מערכת iOS. בסיום התהליך, היישומים המתרסקים שלך יעבדו כרגיל.

חלק 2: שיטות אחרות לתיקון קריסות אפליקציות לאייפון לאחר עדכון ל- iOS 10.3.1
1. צא והפעל שוב את האפליקציה
כאשר יישומי אייפון / אייפד מתרסקים לעיתים קרובות לאחר מכןעדכון, הפיתרון הפשוט ביותר הוא לסגור את האפליקציה ולפתוח אותה מחדש. כדי לאלץ את סגירת האפליקציה, לחץ על לחצן הבית פעמיים במהירות כדי לגשת למחלף האפליקציות, תראה את היישומים ששימשו לאחרונה. מצא את זה שברצונך לפרוש והחלק למעלה בתצוגה המקדימה של האפליקציה כדי לסגור אותו.

2. הפעל מחדש את האייפון
שיטה פשוטה נוספת לתיקון יישומי אייפוןייסגר מיד בעצמם לאחר עדכון iOS 10.3.1 הוא לאתחל את מכשיר ה- iOS שלך. לחץ לחיצה ממושכת על כפתורי השינה / העירה וגם הבית בו זמנית למשך 10 שניות לפחות עד שתראה את הלוגו של אפל. לאחר הפעלה מחדש של ה- iPhone, תוכלו להפעיל את האפליקציות התקועות כדי לראות אם הן עובדות כעת.

3. נקה זיכרון
לפעמים יישומי iOS מתרסקים בעת ההפעלה או ההשקהיכול להיות חסר מקום. קח לדוגמה ספארי, עבור אל הגדרה, ספארי ולחץ על "נקה היסטוריה ונתוני אתר" בתחתית. עם זאת, לרוב היישומים אין אפשרות בהגדרות; אתה יכול לבדוק כיצד לנקות את מטמון האפליקציות ב- iPhone.

4. מחק והתקן מחדש את היישום
אם היישומים עדיין לא עובדים ב- iPhoneלאחר שניסית את השיטות לעיל, יתכן שתצטרך להסיר את ההתקנה של האפליקציה ולהתקין אותה מחדש. פשוט עבור למסך הבית, לחץ על מקש והחזק את היישום שברצונך למחוק, הקש על ה- "X" כדי להסיר אותו. כעת פתח את App Store כדי להוריד ולהתקין את האפליקציה שוב.

בשלב זה אני בטוח שאתה חייב לדעת לתקן את קריסת האפליקציות ב- iPhone לאחר עדכון iOS 11 / 10.3 בבירור. Tenorshare iCareFone באמת יכולה להיות התוכנה הטובה ביותר למערכת iOS, לא?