שחזור גיבוי iTunes סיסמה עבור iOS 12/11/10 התקנים
"אני מנסה לשחזר את האייפון שלי מ- iTunesגיבוי לאחר עדכון iOS אך הוא ממשיך לבקש מהסיסמה שלי לביטול נעילת הגיבוי של iPhone. אין לי מושג מה הסיסמה. אנא עזור לי לפתוח את קובץ הגיבוי שלי. "
איבדת את סיסמת הגיבוי שלך ב- iPhone לאחר iOSעדכון 12/11/10? iTunes מבקש להזין את הסיסמה כדי לבטל את נעילת הגיבוי של ה- iPhone? נסה לשחזר את מכשיר ה- iOS 12 החדש שלך מקובץ גיבוי ישן אבל iTunes מבקש סיסמה שלא הגדרת מעולם?
iTunes מאפשר לך להצפין את הגיבוי שלך ל-הגן על פרטיותך. עם זאת, אנשים רבים מוטרדים מהסיסמה הזו. ללא הסיסמה, אינך יכול לבצע שחזור גיבוי והנתונים שלך אינם ניתנים לשחזור ואינם מציעים לך בכל מקרה לבטל את נעילת הגיבוי המוצפן של iTunes אלא למחוק את המכשיר שלך ולהגדיר אותו כחדש.
אם לצערי אינך יכול לשחזר את הגיבוי של iTunesעבור מכשירי iOS שלך, אל תדאג, נעילת גיבוי iOS - Tenorshare 4uKey - גיבוי iTunes יכול לשחזר בקלות את סיסמת הגיבוי של iTunes שאבדה למכשירי iOS, כולל iPhone XS האחרון, iPhone XS Max, iPhone XR.
מאפייני המפתח של נעילת הגיבוי של iOS
4uKey - גיבוי iTunes מציע 3 שיטות פענוח יעילות של סיסמה ופונקציה עוצמתית לביטול הצפנת הגיבוי של iTunes למכשירי iOS תוך דקות.
- התאושש במהירות סיסמת קובץ הגיבוי של iTunes עבור מכשירי iOS.
- שחזר את סיסמת הגיבוי של iPhone שאבד לאחר עדכון iOS.
- הסר ישירות את הצפנת הגיבוי של iTunes עבור iPhone ו- iPad.
- 3 טכניקות פענוח עוצמתיות: התקפה של כוח אמיץ, כוח אקדמי עם התקפת מסכה ותקפת מילון.
- האצת ה- GPU מגבירה את התאוששות הסיסמה במהירות של 30X.
- קל לשימוש: ייבוא גיבוי; בחר סוג התקפה; שחזור סיסמא.
- תמיכה ב- iPhone XS // XS Max / XR / X / 8, iPhone 7/7 Plus, ו- iPhone SE / 6s (פלוס) / 6 (פלוס) / 5s / 5 שחזור סיסמא לגיבוי.
כיצד לשחזר את סיסמת הגיבוי של iTunes שאבדה עבור מכשיר iOS
כדי לקבל הצהרה, הורד בחינם את נעילת הסיסמא לגיבוי של iPhone במחשב כשמאוחסן קובץ הגיבוי המוצפן.
שלב 1. הפעל את 4uKey - גיבוי iTunes ובחר "אחזר סיסמת גיבוי של iTunes" מהממשק הראשי.
שלב 2. ואז כל הגיבויים של iTunes במחשב זה יופיעו ברשימה. בחר את הגיבוי שרצית לבטל על ידי לחיצה כפולה עליו.
שלב 3. בחר סוג התקפה מ- Brute-Force Attack, Brute-Force with Mask Attack ו- Dictionary Attack כדי לפתוח קבצי גיבוי ל- iPhone.
שלב 4. לחץ על "התחל" כדי למצוא את סיסמת הגיבוי שנשכחה מ- iTunes. לאחר מספר דקות הסיסמה שאבדת תופיע בתיבת סיסמת פתיחת הקבצים.
לא משנה מאיזו סיבות איבדתם את סיסמת הגיבוי של iOS 12/11/10, כעת תוכלו לשחזר את ה- iPhone מגיבוי ה- iTunes המוצפן.