Kako povratiti / preuzeti iCloud sigurnosne kopije podataka nakon iOS 12/11/10/9 Update
76% iOS uređaja koristi iOS 12 kao izmjerenood strane App Store. Nema sumnje da je iOS 12 do sada bio najbolji operativni sustav za iOS uređaj, nažalost, nedavno se mnogi korisnici iPhonea suočili s problemom od trenutka ažuriranja iOS 12: sigurnosna kopija iCloud ne radi na uređajima sa sustavom iOS 12, pa čak ni s puno trećih- stranački softver nije mogao oporavite iCloud sigurnosne kopije podataka nakon ažuriranja ios 12/11/10, baš kao što je to opisano sljedećim korisnicima iPhonea 8 Plus u Apple zajednicama:
"Sigurnosno kopiram svoj iPhone 8+ na iCloud svaki pojedinačninoć. Danas sam ažurirao na iOS 12 i BAM! moja sigurnosna kopija je nestala (onu koju sam učinio samo nekoliko sati prije ažuriranja). iCloud ne prikazuje sigurnosne kopije za moj telefon, ali moj telefon kaže da je bio sigurnosno kopiran na iCloud jučer poslijepodne ... Ali stvarno moram vratiti svoj iPhone na prethodnu verziju prije ažuriranja na iOS 12 ... može li mi netko pomoći? Molim pomoć! Hvala vam!"
Postoje slučajevi da trebamo vratiti iPhonepodaci iz iCloud sigurnosne kopije ili smo ponekad samo znatiželjni kakvi su podaci sigurnosno kopirani u iCloudu. Tenorshare UltData izradio je rješenje i pružio izvedivo rješenje za korisnike iPhonea X / 8/8 Plus / 7/6 kako bi preuzeli iPhone podatke iz sigurnosne kopije iOS 12/11/10 iCloud, što trenutno ne mogu postići drugi treći proizvodi. ,
Najbolji način za vraćanje podataka s iOS 12/11/10 sigurnosne kopije iCloud
Ispod je detaljna uputa koja će voditi kako preuzeti iOS 10/9 iCloud sigurnosne kopije podataka na iPhone X / 8/8 Plus / 7/6.
Korak 1. Pokrenite iPhone Data Recovery i odaberite Recover from iCloud backup files
Kada pokrenete iPhone data Recovery, zadani je način Recover Data s iOS uređaja. Prebacite se na "Oporavak iz iCloud sigurnosnih kopija datoteka".

Korak 2. Prijavite se na iCloud račun sa svojim Apple ID-om i odaberite iCloud sigurnosnu kopiju
Unesite svoj Apple ID i lozinku, moći ćete vidjeti sve iCloud sigurnosne kopije koje ste napravili sigurnosne kopije od iOS-a 12.

Korak 3. Odaberite vrste datoteka koje želite preuzeti s iOS 12 sigurnosne kopije u iCloud

Korak 4. Pregledajte i vratite datoteke iz iCloud sigurnosnih kopija
iPhone Data Recovery preuzet će vaše datotekeiz sigurnosne kopije iCloud i prikaz detalja prema različitim kategorijama. Možete pogledati detalje u svakoj klasifikaciji. Ako ste neke važne podatke pogrešno izbrisali s iPhonea i srećom ih imate sigurnosnu kopiju u iCloud-u, zatim možete kliknuti "Prikaži samo izbrisane" na dnu za filtriranje.

Odaberite datoteke koje želite oporaviti i kliknite gumb Obnovi. UltData omogućava izravno vraćanje datoteka na iPhone ili vraćanje na računalo kao sigurnosne kopije.

Sažetak:
Apple je promijenio algoritam iCloud od iOS 12 istoga postaje teže izdvojiti podatke iz iCloud sigurnosne kopije nakon iOS 12 ažuriranja. Ako želite pregledati detalje iCloud-a i preuzeti podatke iz iCloud sigurnosne kopije na uređaju iOS 12, ne smijete propustiti Tenorshare UltData.