/ / [Riješeno] iOS 11.3.1 Jailbreak Stuck na crnom ekranu

[Solved] iOS 11.3.1 Jailbreak na crnom zaslonu

Ako pokušavate pokvariti svoj iOS 11.3.1 ili iPad i imate problem zbog toga što se čini da se zaglavio na crnom zaslonu, imamo nekoliko savjeta koji bi vam mogli pomoći u ispravljanju Problem sa zatvorom iPhonea od iPhonea, Kao i mnoštvo rješenja za bjekstvo iz zatvora Electraproblema, ništa nije točno rješenje i uključuje neke pokušaje i pogreške. Neka rješenja mogu djelovati za podskup vlasnika uređaja, a ne za druge, pa je slučaj da isprobate savjete u nastavku i vidite što djeluje za vas.

Priprema se za bjekstvo iz zatvora

Prije svega, provjerite je li vaš uređaj unutraNačin rada u zrakoplovu prije pokušaja jailbreak vašeg iPhonea. Druga stvar je osigurati da se sva iPhone-ova ili RAM memorija uređaja očisti i da se ne koristi prije razbijanja jailbareala jer nekad može uzrokovati probleme. Ako ova dva prijedloga ne uspiju, napravite potpuno ponovno pokretanje uređaja. Nakon ponovnog pokretanja možete pokušati ponovo postupak bjekstva od zatvora. Gornje mogućnosti možda ne izgledaju kao većina tehničkih rješenja za prevladavanje ovog određenog problema, ali mnoge pogreške možete ukloniti iz postupka slijedeći ove jednostavne korake.

Popravak 1: Isključite Siri

Ako isključite Siri, također možete riješiti problem zatamnjenja crnog zaslona iOS 12 / 11.3.1, i to na sljedeći način:

Korak 1: Idite na Postavke.

2. korak: Idite na "Siri i Search", a zatim dodirnite "Hey Siri".

siri i traži

Korak 3: Sada pritisnite gumb Home za Siri ili pritisnite bočnu tipku za prebacivanje Siri i dodirnite isključivanje Siri.

Nakon što isključite Siri, ponovno pokrenite uređaj i primijetite jednu stvar da se način rada zrakoplova pri ponovnom pokretanju onemogućuje; samo ga opet omogućite.

Popravak 2: Brisanje ažuriranja softvera za iOS

Preporučujemo brisanje ažuriranja softvera za iOSprije korištenja bilo kojeg Jailbreak-a. Da biste izbrisali ažuriranje softvera za iOS, pokrenite aplikaciju Postavke i pomaknite se na Općenito> iPhone pohrana> iOS 11.3 (ili bilo koje drugo ažuriranje softvera za iOS koji vidite na popisu), dodirnite ga, a zatim dodirnite Izbriši ažuriranje, a zatim u ažuriranju obrišite Izbriši ažuriranje skočni prozor za potvrdu za brisanje ažuriranja softvera za iOS. Brisanjem ažuriranja također se može riješiti problem s crnim zaslonom

Popravak 3: Isključite pristupni kôd i pronađite moj iPhone

Jedno od rješenja je onemogućivanje lozinke i pronalaženje mog iPhonea. Ovako možete isključiti pristupni kôd i pronaći moj iPhone.

Pokrenite aplikaciju Postavke i dodirnite Face ID iPristupni kôd ili Dodirni ID i pristupni kôd, unesite zaporku, a zatim dodirnite Isključi pristupni kôd da biste ga onemogućili. Da biste isključili Pronađi moj iPhone, idite na Postavke> [vaše ime]> iCloud> Pronađi moj iPhone, a zatim dodirnite preklopnicu Pronađi moj iPhone. Unesite Apple ID i lozinku kada se od vas zatraži da ih isključite.

pronađi moj iPhone

Popravak 4: Hard Reset iPhone

1. korak: Pronađite gumb Home i gumbe Sleep / Wake na vašem iPhoneu.

Korak 2: Pritisnite i držite gumb Home i gumb Sleep / Wake istovremeno dok se ne pojavi Appleov logo.

Korak 3: Nakon toga otpustite gumbe i vaš će se iPhone ponovno pokrenuti.

snagu ponovno pokrenuti iphone

Popravak 5: Koristite Tenorshare ReiBoot Fix All iOS zaglavljen

Ako gore navedene metode nisu uspjele, pokušajte s Tenorshare ReiBoot, profesionalnim iOS sustavom za popravak softvera kako biste riješili zatamnjeni crni ekran i iPhone doveli u stanje unjailbreak.

Korak 1: Preuzmite i instalirajte ReiBoot na računalo ili Mac Preuzmite i instalirajte ReiBoot na svoje računalo, a zatim pokrenite softver i povežite iPhone s računalom. Nakon prepoznavanja uređaja kliknite "Popravi sve iOS zaglavljene".

popraviti sve zaglavljene

Korak 2. Kliknite "Popravi sada (Svi iOS 11 zaglavili)". Prikazat će se najnoviji dostupni iOS firmware. Slijedite vodič za preuzimanje i instaliranje iOS 11.

ažuriranje na iOS 11

Nakon dovršetka preuzimanja i instalacije, vaš jailbroken iPhone će se ponovno pokrenuti s najnovijim sustavom iOS 11.

Video vodič za ispravljanje svih iOS 11.3 Jailbreak Stuck

Ovo su bili neki popravci koje možete pokušati popraviti iphonejailbreak zaglavljen crni ekran, također sam preporučio naš osobni omiljeni alat za rješavanje problema u jednom kliku rješenje. Slijedite upute pažljivo kako biste riješili problem.

Komentari 0 Dodaj komentar