/ / / [Επίλυση] iOS 11.3.1 Jailbreak Stuck σε μαύρη οθόνη

[Επίλυση] iOS 11.3.1 Jailbreak Stuck σε μαύρη οθόνη

Αν προσπαθείτε να jailbreak το iOS 11.3.1 ή το iPad και αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα όπου εμφανίζεται να κολλήσει σε μια μαύρη οθόνη εμφανίζεται, τότε έχουμε κάποιες συμβουλές που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να διορθώσετε iPhone jailbreak πρόβλημα κολλήσει. Όπως πολλές λύσεις στο jailbreak της Electraπροβλήματα, τίποτα δεν είναι μια ακριβής λύση και περιλαμβάνει κάποια δοκιμασία και λάθος. Ορισμένες λύσεις ενδέχεται να λειτουργούν για ένα υποσύνολο κατόχων συσκευών και όχι για άλλους, επομένως πρόκειται για μια περίπτωση που δοκιμάζετε τις παρακάτω συμβουλές και βλέπετε τι λειτουργεί για εσάς.

Να προετοιμαστείτε για jailbreak

Καταρχήν, βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας είναι μέσαΛειτουργία αεροπλάνου πριν προσπαθήσετε να jailbreak το iPhone σας. Δεύτερο πράγμα είναι να βεβαιωθείτε ότι όλα τα iPhone ή η μνήμη RAM της συσκευής είναι καθαρισμένα και δεν χρησιμοποιούνται πριν από jailbreaking επειδή μπορεί να προκαλέσει προβλήματα κάποια στιγμή. Εάν αυτές οι δύο προτάσεις αποτύχουν να λειτουργήσουν, κάντε μια πλήρη επανεκκίνηση της συσκευής. Μόλις γίνει επανεκκίνηση, μπορείτε να δοκιμάσετε ξανά τη λειτουργία jailbreaking. Οι παραπάνω επιλογές μπορεί να μην φαίνονται σαν τις πιο τεχνικές λύσεις για να ξεπεραστεί αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα αλλά μπορείτε να εξαλείψετε πολλά λάθη από τη διαδικασία ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα.

Fix 1: Απενεργοποιήστε το Siri

Εάν απενεργοποιήσετε το Siri, μπορείτε επίσης να διορθώσετε το ζήτημα του jailbreak στο jailbreak iOS 12 / 11.3.1, έτσι μπορείτε να το κάνετε:

Βήμα 1: Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις.

Βήμα 2: Τώρα, Πηγαίνετε στο "Siri και αναζήτηση" και στη συνέχεια πατήστε για να ακούσετε "Hey Siri".

σιρι και αναζήτηση

Βήμα 3: Τώρα πατήστε το κουμπί Home για το Siri ή πατήστε το Side Button για την εναλλαγή του Siri και πατήστε απενεργοποίηση του Siri.

Μόλις απενεργοποιήσετε το Siri, επανεκκινήστε τη συσκευή σας και παρατηρήστε ένα πράγμα που η λειτουργία του αεροπλάνου καθίσταται απενεργοποιημένη κατά την επανεκκίνηση. απλά ενεργοποιήστε το ξανά.

Επίλυση 2: Διαγραφή ενημερώσεων λογισμικού iOS

Συνιστούσαμε τη διαγραφή της ενημέρωσης λογισμικού iOSπριν χρησιμοποιήσετε το Jailbreak. Για να διαγράψετε την Ενημέρωση Λογισμικού iOS, ξεκινήστε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στη Γενική> Αποθήκευση iPhone> iOS 11.3 (ή σε οποιαδήποτε άλλη ενημερωμένη έκδοση λογισμικού iOS που εμφανίζεται στη λίστα), πατήστε σε αυτήν, στη συνέχεια επιλέξτε Διαγραφή Ενημέρωσης αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης για να διαγράψετε την ενημερωμένη έκδοση λογισμικού iOS. Η διαγραφή της ενημερωμένης έκδοσης μπορεί επίσης να διορθώσει το ζήτημα της μαύρης οθόνης

Fix 3: Απενεργοποιήστε τον κωδικό πρόσβασης και βρείτε το iPhone μου

Μία λύση είναι να απενεργοποιήσετε τον κωδικό πρόσβασης και να βρείτε το iPhone μου. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον κωδικό πρόσβασης και να βρείτε το iPhone μου.

Εκκινήστε την εφαρμογή "Ρυθμίσεις" και πατήστε στο στοιχείο Αναγνώριση προσώπου καιΚωδικό πρόσβασης ή αναγνωριστικό αφής και κωδικό πρόσβασης, εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης και στη συνέχεια πατήστε Απενεργοποίηση κωδικού πρόσβασης για να την απενεργοποιήσετε. Για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Εύρεση του iPhone μου, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> [το όνομά σας]> iCloud> Εύρεση του iPhone μου και, στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Εύρεση του iPhone μου. Εισαγάγετε το αναγνωριστικό της Apple και τον κωδικό πρόσβασης όταν σας ζητηθεί να την απενεργοποιήσετε.

Βρείτε το iPhone μου

Fix 4: Hard Reset iPhone

Βήμα 1: Εντοπίστε το κουμπί Home και τα κουμπιά Sleep / Wake στο iPhone σας.

Βήμα 2: Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί Home και το κουμπί Sleep / Wake ταυτόχρονα μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο της Apple.

Βήμα 3: Μετά από αυτή την απελευθέρωση θα ξεκινήσουν τα κουμπιά και το iPhone σας.

αναγκάστε να επανεκκινήσετε το iphone

Επιδιόρθωση 5: Χρησιμοποιήστε το Fix All iOS του Tenorshare ReiBoot

Αν οι παραπάνω μέθοδοι απέτυχαν να δουλέψουν, δοκιμάστε το Tenorshare ReiBoot, ένα επαγγελματικό λογισμικό αποκατάστασης του iOS για να διορθώσετε τη μαύρη οθόνη και να πάρετε το iPhone στην κατάσταση unjailbreak.

Βήμα 1: Κατεβάστε και εγκαταστήστε το ReiBoot στον υπολογιστή σας ή στο Mac Κάντε λήψη και εγκατάσταση του ReiBoot στον υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, εκτελέστε το λογισμικό και συνδέστε το iPhone στον υπολογιστή. Κάντε κλικ στο κουμπί "Fix All iOS Stuck" μόλις αναγνωριστεί η συσκευή.

να διορθώσετε όλα τα ios κολλημένα

Βήμα 2. Κάντε κλικ στο "Fix Now (Όλα τα iOS 11 Stuck)". Θα εμφανιστεί το διαθέσιμο τελευταίο firmware iOS. Ακολουθήστε τον οδηγό για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το iOS 11.

ενημερώστε στο iOS 11

Μετά την ολοκλήρωση της λήψης και της εγκατάστασης, το jailbroken iPhone σας θα επανεκκινήσει με το πιο πρόσφατο iOS 11 σύστημα.

Οδηγός βίντεο για να διορθώσετε όλα τα iOS 11.3 Jailbreak Stuck

Αυτές ήταν μερικές διορθώσεις που μπορείτε να προσπαθήσετε να διορθώσετε το iphonejailbreak κολλήσει μαύρη οθόνη, έχω συστήσει επίσης το προσωπικό μας αγαπημένο εργαλείο για να διορθώσετε το πρόβλημα σε μια λύση κλικ. Ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Σχόλια 0 Πρόσθεσε ένα σχόλιο