/ / Top 4 iTunes Alternativer i Windows 10

Top 4 iTunes Alternativer i Windows 10

Apple iTunes fungerer fint for brugere af iOS-enhederPå Windows 10-systemet foretrækker nogle af dem dog at søge efter et iTunes-alternativ på grund af den vanskelige brug af iTunes. I denne vejledning ses de øverste 4 iTunes-alternativer på Windows 10-operativsystemet.

Top 1: Tenorshare iCareFone - et professionelt iTunes-alternativ

Tenorshare iCareFone er et et-klik-program tilLøs alle iOS-problemer, herunder iTunes selvfølgelig. Med de 6 små værktøjer i den, har denne software det bedste ved at fastsætte iTunes / iPhone / iPad / iPod-problemer. Det giver dig mulighed for at overføre og styre musik, videoer, apps osv. Gratis uden iTunes-begrænsning, hurtigere og rene data, sikkerhedskopiere og gendanne iOS-data, fjerne annoncer, reparere iOS fast og reparationssystem på alle platforme (Windows / Mac / IOS) . I et ord er der ingen benægtelse, at Tenorshare iCareFone er et professionelt, vidunderligt og nemt at bruge iTunes-alternativ.

Top 2: Floola - En gratis iTunes Alternative

Floola er helt et freeware alternativ tiliTunes og der er ingen grund til at installere det. Det er ret nemt at bruge og er angivet til iPod og Motorola mobile brugere, fordi det overfører data godt i de pågældende telefoner. Brugere kan bruge det til at overføre mediefiler blandt Windows, Mac og Linux enheder. Brugere kan endda slette eller kopiere musik inden for meget høj hastighed. Hvis der er noget galt med din iPod, kan Floola også reparere det. Den eneste svaghed er, at det tager tid at slukke for dette freeware.

Floola

Top 3: SynciOS - Et multifunktionelt iTunes-alternativ

SynciOS er et andet gratis alternativ til iTunes. Du kan bruge den til at sikkerhedskopiere sange, noter, kontakter, e-bøger og meget mere fra din iPhone, iPad eller iPod. Det gør også det godt at styre og overføre smarte telefondata som billeder, opkaldshistorik mv til andre iOS-enheder eller Android-enheder. Nøglefunktionen er, at dette program gør det muligt at styre jailbroken enheder, hvilket er forskelligt fra de fleste iTunes-alternativer. Du kan endda bruge den til at konvertere de inkompatible filer til iOS-enhedsformat. Manglerne er, at iTunes er nødvendigt, og det virker kun på Windows-pc.

SynciOS

Top 4: AnyTrans - En nem at bruge iTunes Alternative

AnyTrans er et karakteristisk program, der erspecialiseret i iPhone, iPad eller iPod. Det har evnen til at overføre apps, musikbibliotek og andre mediefiler op til 25 slags. Derudover kan du bruge det til at administrere næsten alle iOS personlige oplysninger til Windows / Mac platform. Denne software er et vidunderligt værktøj til at overføre data mellem enhed og computer, enhed og iTunes, enhed og enhed. Ulempen er, at det ikke er en gratis ansøgning.

AnyTrans

Yderligere tips, du bør vide:

Hvis du ikke er villig til at bruge iTunes-alternativeri Windows 10 og din iTunes ikke kan bruges på grund af iTunes fejl, kan du udnytte Tenorshare TunesCare til at rette iTunes fejl med det samme. Det er et vidunderligt program, der er designet til at rette iTunes fejlproblemer og alle iTunes synkronisering problemer ved at reparere beskadiget iTunes eller iPhone bibliotek. Med denne lille software kan du bare et enkelt klik for at løse de uventede fejl i iTunes. Efter afslutningen af ​​reparationen kan du fortsætte med at bruge iTunes i Windows 10 som normalt, i stedet for at bruge iTunes-alternativerne.


Kommentarer 0 Tilføj en kommentar