/ / Den nemmeste måde at overføre App-data fra Gammel iPhone til Ny iPhone X / 8 / 8P / 7

Den nemmeste måde at overføre App-data fra Gammel iPhone til Ny iPhone X / 8 / 8P / 7

Downloadning af gamle apps til ny iPhone X / 8/8 + erabsolut et stort projekt, især når du har masser af apps på din tidligere enhed. Og hvad med leftover-spillet gemmer data og personlige indstillinger? Jeg vedder på, at du ikke vil miste dem. Så her ville jeg dele den bedste måde at overføre apps og data til ny iPhone uden iTunes eller iCloud.

Overfør gamle iphone apps data til en ny iphone

Hvorfor ikke bruge iTunes eller iCloud til at overføre app fra iPhone til iPhone?

Nå forstår jeg, at de fleste mennesker vil vælgeop iTunes eller iCloud til at synkronisere apps til ny iPhone 8 eller X, da de er officielle og gratis. Virkelig er de i stand til at overføre gamle iPhone-data til en ny, herunder apps. Men jeg bør sige, at jeg ikke er alene for at tro, at iTunes og iCloud er noget af skuffelse. Der er et par problemer, der gør mig skør, når du gendanner apps til ny iPhone fra iTunes og iCloud.

  • 1. Både iTunes og iCloud backup næsten alt på din enhed, og du kan ikke selektivt overføre alle apps til ny iPhone 8. Enten alt eller ingenting.
  • 2. Hvis du allerede har konfigureret iPhone 8 eller iPhone X, overskrives de eksisterende data og indstillinger af de gamle backupfiler.
  • 3. iCloud er stærkt afhængig af Wi-Fi-netværksstabiliteten, og du har kun 5 GB ledig plads, hvilket er langt fra nok, hvis der er store mængder apps, der skal overføres.
  • 4. Ikke alle iPhone spil gemmer er tilgængelige for iCloud backup.

For at gøre tingene nemmere, vil jeg stærkt anbefaleDu skal prøve Tenorshare Phone til Phone Transfer, som virker utrolig hurtigt i overførsel af app fra en iPhone til en anden. Desuden kan du bruge den til at kopiere tekstbeskeder, kontakter, opkaldshistorik, fotos, musik og flere data mellem alle iOS 11/10/9/8 enheder. I det følgende afsnit vil jeg vise dig detaljer om, hvordan du får appdata til ny iPhone inden for 1 klik.

Sådan overfører du apps til ny iPhone 8 / 8P / X uden iTunes eller iCloud?

Tenorshare Telefon til telefonoverførsel understøtterAlle iOS-dataoverførsler mellem iPhones, iPads, herunder spil apps, købte apps og meget mere. Nedenfor vil jeg tage iPhone 8 Plus som et eksempel for at vise, hvordan du kopierer apps til en ny iPhone.

  • 1. Start Tenorshare Phone til telefonoverførsel på din pc eller Mac og tilslut både din gamle iPhone og den nye iPhone med programmet. Sørg for, at kilden og destinationsenheden er korrekt valgt. Hvis ikke, brug Flip-knappen for at justere.
  • yamipod alterative
  • 2. Tjek apps i den foregående enhed. Alle andre apps relaterede data bliver også automatisk valgt. Klik på Start overførsel for at fortsætte.
  • yamipod alterative
  • 3. Afhængigt af apps kapacitet, varierer overførselstiden. Vent venligst tålmodigt og frakobl ikke nogen enheder.
  • yamipod alterative

Nu skal de gamle iPhone apps overføresmed succes til den nye iPhone X / 8/8 + / 7/7 +. Når din nye enhed er tilsluttet Wi-Fi, installeres disse apps automatisk efter migrering. Glem ikke at give Tenorshare Phone til Phone Transfer et skud, hvis du er interesseret i det.


Kommentarer 0 Tilføj en kommentar