Jak obnovit / stáhnout iCloud zálohování dat po iOS 12/11/10/9 Update
76% zařízení iOS používá iOS 12 podle měřeníod App Store. Není pochyb o tom, že iOS 12 je doposud nejlepším operačním systémem pro zařízení iOS, bohužel, v poslední době se mnoho uživatelů iPhone potýkalo s problémem od aktualizace iOS 12: záloha iCloud nefunguje v zařízeních iOS 12 a dokonce i mnoho třetích - party software nemohl po aktualizaci ios 12/11/10 obnovte záložní data iCloud, stejně jako následující uživatelé iPhone 8 Plus popsaní v komunitách Apple:
„Zálohuji svůj iPhone 8+ do iCloud každýnoc. Dnes jsem aktualizoval na iOS 12 a BAM! moje záloha zmizela (ta, kterou jsem udělal jen několik hodin před aktualizací). iCloud nezobrazuje žádné zálohy pro můj telefon, ale můj telefon říká, že byl včera odpoledne zálohován na iCloud ... Ale opravdu musím obnovit svůj iPhone do předchozí verze před aktualizací na iOS 12 ... Může mi někdo pomoci? Prosím pomozte! Děkuji!"
Někdy musíme iPhone obnovitdata ze zálohy iCloud, nebo někdy jsme jen zvědaví, jaká data byla v iCloud zálohována. Tenorshare UltData toto řešení vypracoval a poskytuje uživatelům řešení iPhone X / 8/8 Plus / 7/6 proveditelné řešení pro načtení dat iPhone ze zálohy iOS 12/11/10 iCloud, čehož zatím nemohou dosáhnout žádné jiné produkty třetích stran. .
Nejlepší způsob, jak obnovit data ze zálohy iCloud ze systému iOS 12/11/10
Níže je uveden podrobný návod, jak stáhnout iOS 10/9 iCloud záložní data na iPhone X / 8/8 Plus / 7/6.
Krok 1. Spusťte iPhone Data Recovery a zvolte Obnovit ze záložních souborů iCloud
Při spuštění aplikace iPhone Data Recovery je výchozím režimem Obnovení dat ze zařízení iOS. Přejděte na "Obnovit ze záložních souborů iCloud".

Krok 2. Přihlaste se k účtu iCloud pomocí svého Apple ID a vyberte záložní soubor iCloud
Zadejte své Apple ID a heslo, budete si moci zobrazit všechny zálohy iCloud, které jste od iOS 12 zálohovali.

Krok 3. Vyberte typy souborů, které chcete stáhnout ze zálohy systému iOS 12 v iCloud

Krok 4. Náhled a obnovení souborů ze záložních souborů iCloud
iPhone Data Recovery stáhne vaše souboryze zálohy iCloud a zobrazit podrobnosti podle různých kategorií. Můžete si prohlédnout podrobnosti v každé klasifikaci. Pokud jste omylem smazali některá důležitá data z iPhone a naštěstí jste je zálohovali v iCloudu, můžete filtrovat kliknutím na „Zobrazit pouze odstraněnou“ na spodní straně.

Vyberte soubory, které chcete obnovit, a klikněte na tlačítko Obnovit. UltData umožňuje přímé obnovení souborů do iPhone nebo obnovení do počítače jako zálohy.

Souhrn:
Apple změnil algoritmus iCloud od iOS 12 apo aktualizaci iOS 12 je tedy těžší extrahovat data ze zálohy iCloud. Pokud si chcete prohlédnout podrobnosti iCloud a načíst data ze zálohy iCloud na zařízení iOS 12, neměli byste nechat ujít Tenorshare UltData.