[Vyřešeno] iOS 11.3.1 Jailbreak Stuck na černé obrazovce
Pokud se snažíte útěk z vězení přerušit iOS 11.3.1 nebo iPad a máte problém, kde se zdá, že uvízne na černé obrazovce, pak máme několik rad, které vám mohou pomoci opravit Problém s útěkem z vězení iPhone. Jako mnoho řešení pro útěk z vězení Electraproblémy, nic není přesným řešením a zahrnuje určité pokusy a omyly. Některá řešení mohou fungovat pro podmnožinu vlastníků zařízení a ne pro ostatní, takže se jedná o případ vyzkoušení níže uvedené rady a zjištění, co pro vás funguje.
Příprava na útěk z vězení
Nejprve se ujistěte, že je vaše zařízení vRežim Letadlo před pokusem o útěk z vašeho iPhone. Druhou věcí je zajistit, aby byla všechna paměť RAM zařízení iPhone nebo zařízení vymazána a nebyla používána před útěkem z vězení, protože to může někdy způsobit problémy. Pokud tyto dva návrhy nefungují, proveďte úplné restartování zařízení. Po restartování můžete zkusit proces útěk z vězení znovu. Výše uvedené možnosti se nemusí zdát jako nejvíce technická řešení k překonání tohoto konkrétního problému, ale můžete odstranit mnoho chyb z procesu pomocí těchto jednoduchých kroků.
Oprava 1: Vypněte Siri
Vypnutím Siri můžete také vyřešit problém s uvíznutím černé obrazovky s iOS 12 / 11.3.1, můžete to udělat takto:
Krok 1: Přejděte na Nastavení.
Krok 2: Nyní přejděte na „Siri a vyhledávání“ a poté klepněte na poslouchat „Hey Siri“.

Krok 3: Nyní stiskněte tlačítko Domů pro Siri nebo stiskněte Boční tlačítko pro přepínání Siri a klepněte na Vypnout Siri.
Jakmile vypnete Siri, restartujte zařízení a všimněte si jedné věci, kterou se režim restartu při restartu deaktivuje; stačí to znovu povolit.
Oprava 2: Odstranění aktualizace softwaru pro iOS
Doporučujeme odstranit aktualizaci softwaru pro iOSpřed použitím jakéhokoli útěku z vězení. Chcete-li odstranit aktualizaci softwaru pro iOS, spusťte aplikaci Nastavení a přejděte na Obecné> Úložiště iPhone> iOS 11.3 (nebo na jakoukoli jinou aktualizaci softwaru pro iOS, kterou vidíte v seznamu), klepněte na ni, poté klepněte na Odstranit aktualizaci a poté na Odstranit aktualizaci v vyskakovací okno pro potvrzení aktualizace softwaru iOS. Odstranění aktualizace může také vyřešit problém s černou obrazovkou
Oprava 3: Vypněte přístupový kód a najděte můj iPhone
Jedním z řešení je zakázat přístupový kód a najít můj iPhone. Takto můžete vypnout přístupový kód a Najít můj iPhone.
Spusťte aplikaci Nastavení a klepněte na ID obličeje aPasscode nebo Touch ID & Passcode, zadejte Passcode, pak jej vypněte klepnutím na Turn Off Passcode. Chcete-li vypnout funkci Najít můj iPhone, přejděte na Nastavení> [vaše jméno]> iCloud> Najít můj iPhone a potom klepněte na přepínač Najít můj iPhone. Po zobrazení výzvy k jeho zadání zadejte Apple ID a heslo.

Oprava 4: Hard Reset iPhone
Krok 1: Vyhledejte v zařízení iPhone tlačítko Domů a tlačítka Spánek / Probuzení.
Krok 2: Stiskněte a držte současně tlačítko Domů a tlačítko Spánek / Probuzení, dokud se neobjeví logo Apple.
Krok 3: Poté uvolněte tlačítka a váš iPhone se restartuje.

Oprava 5: Použijte opravu Tenorshare ReiBoot na opravu všech zaseknutých iOS
Pokud výše uvedené metody nefungovaly, zkuste tenorshare ReiBoot, profesionální software pro opravu systému iOS, který opraví uvíznutí černé obrazovky a uvede iPhone do stavu unjailbreak.
Krok 1: Stáhněte si a nainstalujte ReiBoot do vašeho PC nebo Mac Stáhněte si a nainstalujte ReiBoot do vašeho počítače a poté spusťte software a připojte iPhone k počítači. Jakmile je zařízení rozpoznáno, klikněte na „Fix All iOS Stuck“.

Krok 2. Klikněte na „Opravit nyní (vše iOS 11 zaseknuto)“. Zobrazí nejnovější dostupný firmware pro iOS. Podle pokynů si stáhněte a nainstalujte iOS 11.

Po dokončení stahování a instalace se váš jailbroken iPhone restartuje s nejnovějším systémem iOS 11.
Video Guide, jak opravit všechny iOS 11.3 Útěk z vězení
To byly některé opravy, které můžete zkusit opravitjailbreak uvízl na černé obrazovce, doporučil jsem také náš osobní oblíbený nástroj k vyřešení problému pomocí řešení jediným kliknutím. Při řešení problému postupujte pečlivě podle pokynů.