/ / [Řešeno] iOS 11.3.1 Útěk z vězení uvízl na černé obrazovce

[Vyřešeno] iOS 11.3.1 Jailbreak Stuck na černé obrazovce

Pokud se snažíte útěk z vězení přerušit iOS 11.3.1 nebo iPad a máte problém, kde se zdá, že uvízne na černé obrazovce, pak máme několik rad, které vám mohou pomoci opravit Problém s útěkem z vězení iPhone. Jako mnoho řešení pro útěk z vězení Electraproblémy, nic není přesným řešením a zahrnuje určité pokusy a omyly. Některá řešení mohou fungovat pro podmnožinu vlastníků zařízení a ne pro ostatní, takže se jedná o případ vyzkoušení níže uvedené rady a zjištění, co pro vás funguje.

Příprava na útěk z vězení

Nejprve se ujistěte, že je vaše zařízení vRežim Letadlo před pokusem o útěk z vašeho iPhone. Druhou věcí je zajistit, aby byla všechna paměť RAM zařízení iPhone nebo zařízení vymazána a nebyla používána před útěkem z vězení, protože to může někdy způsobit problémy. Pokud tyto dva návrhy nefungují, proveďte úplné restartování zařízení. Po restartování můžete zkusit proces útěk z vězení znovu. Výše uvedené možnosti se nemusí zdát jako nejvíce technická řešení k překonání tohoto konkrétního problému, ale můžete odstranit mnoho chyb z procesu pomocí těchto jednoduchých kroků.

Oprava 1: Vypněte Siri

Vypnutím Siri můžete také vyřešit problém s uvíznutím černé obrazovky s iOS 12 / 11.3.1, můžete to udělat takto:

Krok 1: Přejděte na Nastavení.

Krok 2: Nyní přejděte na „Siri a vyhledávání“ a poté klepněte na poslouchat „Hey Siri“.

siri a hledat

Krok 3: Nyní stiskněte tlačítko Domů pro Siri nebo stiskněte Boční tlačítko pro přepínání Siri a klepněte na Vypnout Siri.

Jakmile vypnete Siri, restartujte zařízení a všimněte si jedné věci, kterou se režim restartu při restartu deaktivuje; stačí to znovu povolit.

Oprava 2: Odstranění aktualizace softwaru pro iOS

Doporučujeme odstranit aktualizaci softwaru pro iOSpřed použitím jakéhokoli útěku z vězení. Chcete-li odstranit aktualizaci softwaru pro iOS, spusťte aplikaci Nastavení a přejděte na Obecné> Úložiště iPhone> iOS 11.3 (nebo na jakoukoli jinou aktualizaci softwaru pro iOS, kterou vidíte v seznamu), klepněte na ni, poté klepněte na Odstranit aktualizaci a poté na Odstranit aktualizaci v vyskakovací okno pro potvrzení aktualizace softwaru iOS. Odstranění aktualizace může také vyřešit problém s černou obrazovkou

Oprava 3: Vypněte přístupový kód a najděte můj iPhone

Jedním z řešení je zakázat přístupový kód a najít můj iPhone. Takto můžete vypnout přístupový kód a Najít můj iPhone.

Spusťte aplikaci Nastavení a klepněte na ID obličeje aPasscode nebo Touch ID & Passcode, zadejte Passcode, pak jej vypněte klepnutím na Turn Off Passcode. Chcete-li vypnout funkci Najít můj iPhone, přejděte na Nastavení> [vaše jméno]> iCloud> Najít můj iPhone a potom klepněte na přepínač Najít můj iPhone. Po zobrazení výzvy k jeho zadání zadejte Apple ID a heslo.

najdi můj iPhone

Oprava 4: Hard Reset iPhone

Krok 1: Vyhledejte v zařízení iPhone tlačítko Domů a tlačítka Spánek / Probuzení.

Krok 2: Stiskněte a držte současně tlačítko Domů a tlačítko Spánek / Probuzení, dokud se neobjeví logo Apple.

Krok 3: Poté uvolněte tlačítka a váš iPhone se restartuje.

vynucení restartu iphone

Oprava 5: Použijte opravu Tenorshare ReiBoot na opravu všech zaseknutých iOS

Pokud výše uvedené metody nefungovaly, zkuste tenorshare ReiBoot, profesionální software pro opravu systému iOS, který opraví uvíznutí černé obrazovky a uvede iPhone do stavu unjailbreak.

Krok 1: Stáhněte si a nainstalujte ReiBoot do vašeho PC nebo Mac Stáhněte si a nainstalujte ReiBoot do vašeho počítače a poté spusťte software a připojte iPhone k počítači. Jakmile je zařízení rozpoznáno, klikněte na „Fix All iOS Stuck“.

opravit všechny uvíznuté ios

Krok 2. Klikněte na „Opravit nyní (vše iOS 11 zaseknuto)“. Zobrazí nejnovější dostupný firmware pro iOS. Podle pokynů si stáhněte a nainstalujte iOS 11.

aktualizace na iOS 11

Po dokončení stahování a instalace se váš jailbroken iPhone restartuje s nejnovějším systémem iOS 11.

Video Guide, jak opravit všechny iOS 11.3 Útěk z vězení

To byly některé opravy, které můžete zkusit opravitjailbreak uvízl na černé obrazovce, doporučil jsem také náš osobní oblíbený nástroj k vyřešení problému pomocí řešení jediným kliknutím. Při řešení problému postupujte pečlivě podle pokynů.

Komentáře 0 Přidat komentář