Opravte iPhone Stuck na ověření aktualizace během iOS 10 Upgrade
„Aktualizoval jsem svůj iPhone na iOS 10, ale toselhalo ověření a nyní je můj telefon zaseknutý na „ověřování aktualizací“ na uzamčené obrazovce. Nemůžu to ani úplně vypnout, protože mi to nedovolí posunout vypínač. Dokonce jsem se připojil do vzduchu na mé Macbooku, ale nic se nestalo. Jakákoli pomoc se ocení, aby se tento problém vyřešil. Děkuji! “
Jakmile se iOS 10 nově vydává, iPhone nás neustále vyzývá k upgradu. Sledujeme (Nastavení >> Obecné >> Aktualizace softwaru) a pokusíme se nainstalovat iOS 10, ale někdy jen iPhone přilepená na ověření aktualizace nepřetržitě, protože mi někteří uživatelé problém nahlásili. Problém je společný pro iPhone X / 8/7 (Plus) / SE / 6s (Plus) / 6 (Plus) / 5s / 5 / 4s / 4.
Jak opravit ověření aktualizace přilepené na obrazovce zámku? Zde jsem vytřídil dvě užitečná řešení, abych zmírnil vaše starosti. Přečtěte si a najděte odpověď!

- Metoda 1. Opravte uvíznutí iPhone při ověřování aktualizace iOS 10 pomocí pevného resetu
- Metoda 2. Opravte iOS 10 přilepená při ověřování aktualizace pomocí Tenorshare iCareFone
Metoda 1. Opravte uvíznutí iPhone při ověřování aktualizace iOS 10 pomocí pevného resetu
1. Přidržte "Domov" tlačítko a „Spánek / probuzení“ tlačítko současně.
2. Držte tato tlačítka, dokud se obrazovka nevypne. Poté, co se objeví logo Apple, uvolněte tlačítka.
3. Počkejte a iPhone se spustí zpět na hlavní obrazovku.
Toto je nejběžnější způsob, jak opravit iPhone přilepený na ověření aktualizace iOS 10.3 / 10.2 / 10.1 / 10 / 9.3 / 8.3 / 8.1 / 8. Až bude hotovo, přejděte na Nastavení> Obecné> O aplikaci abyste zkontrolovali, zda používáte iOS 10. Pokud ne, opakujte proces aktualizace. Můžete si také stáhnout a nainstalovat aktualizační balíček s iTunes do svého počítače. Někteří lidé by se mohli starat o bezpečnost informací v tvrdém restartu, obecně řečeno, nevymažou vaše data a zálohování telefonu obvykle (prostřednictvím iCloud nebo jiných nástrojů třetích stran) by bylo dobrým zvykem.
Metoda 2. Opravte iOS 10 přilepená při ověřování aktualizace pomocí Tenorshare iCareFone
Pokud výše uvedená metoda nefunguje nebo se obáváteo tom, zda by to poškodilo váš iPhone, doporučujeme vyzkoušet na Tenorshare iCareFone, all-in-one nástroj pro opravu ověřování přilepení a iPhone / iPad uvízl na apple logo / nekonečný restart / zotavení / DFU režim při instalaci aktualizace pro iOS. Takto to funguje.
Krok 1. Připojte svůj iPhone k počítači >> spusťte Tenorshare iCareFone >> Přejít na „Opravit zaseknutí iOS“ na rozhraní.

Krok 2. Klikněte na „Vstupte do režimu obnovy“ přepněte svůj iPhone do režimu obnovy.

Krok 3. Jakmile uvidíte, jak váš iPhone zobrazuje klasické logo USB na iTunes, úspěšně vstoupíte do režimu obnovy. Poté stiskněte tlačítko „Ukončit režim obnovení“ restartujte zařízení do normálního stavu.

Hotovo. V Tenorshare iCareFone je také více funkcí, které můžete prozkoumat, protože můžete spravovat 9 typů souborů ZDARMA, optimalizovat iDevice, zálohovat a obnovovat zařízení, odstraňovat reklamy a opravit operační systém vše v tomto nástroji. Vyzkoušejte tento fascinující software a ten vás nezklame. Děkujeme vám za čtení.