Как да възстановите / изтеглите iCloud архивираните данни след iOS 12/11/10/9 Update
76% от iOS устройствата използват iOS 12, както е измереноот App Store. Няма съмнение, че iOS 12 е най-добрата операционна система за iOS устройството досега, за съжаление, наскоро много потребители на iPhone се сблъскаха с проблем, тъй като актуализацията на iOS 12: iCloud не работи в iOS 12 устройства, а дори и много трети \ t партийният софтуер не можа възстановяване на iCloud резервни данни след ios 12/11/10 актуализация, точно както след описаните потребители на iPhone 8 Plus в общностите на Apple:
"Аз архивирам моя iPhone 8+ на iCloud всеки сингълнощта. Днес актуализирах до iOS 12 и BAM! архивът ми изчезна (този, който направих само часове преди актуализирането). iCloud не показва резервни копия за моя телефон, но телефонът ми казва, че е подкрепен до iCloud вчера следобед ... НО аз наистина трябва да възстановя iPhone до предишна версия от преди актуализацията до iOS 12 ... може ли някой да ми помогне? Моля помогнете! Благодаря ти!"
Има моменти, в които трябва да възстановим iPhoneданни от архивиране на iCloud, или понякога просто сме любопитни за това какви данни са били архивирани в iCloud. Tenorshare UltData е разработила решението и осигурява възможно решение за потребителите на iPhone X / 8/8 Plus / 7/6, за да изтеглят iPhone данни от iOS 12/11/10 резервната версия на iCloud, която никой друг продукт на трети страни не може да постигне в момента ,
Най-добрият начин за възстановяване на данни от iOS 12/11/10 iCloud Backup
По-долу е дадена подробна инструкция как да изтеглите iOS 10/9 iCloud архивни данни за iPhone X / 8/8 Plus / 7/6.
Стъпка 1. Стартирайте iPhone Data Recovery и изберете Recover from iCloud архивни файлове
Когато стартирате iPhone Data Recovery, режимът по подразбиране е Възстановяване на данни от iOS устройство. Моля, преминете към „Възстановяване от архивните файлове на iCloud“.

Стъпка 2. Влезте в акаунта iCloud с Apple ID и изберете iCloud архивния файл
Въведете вашия Apple ID и парола, ще можете да видите всички iCloud архиви, които сте архивирали след iOS 12.

Стъпка 3. Изберете типове файлове, които искате да изтеглите от iOS 12 в iCloud

Стъпка 4. Прегледайте и възстановете файловете от архивните файлове на iCloud
iPhone Data Recovery ще изтегли вашите файловеот iCloud архивиране и показване на детайли според различни категории. Можете да прегледате детайлите във всяка класификация. Ако сте изтрили някои важни данни по погрешка от iPhone и за щастие сте ги архивирали в iCloud, можете да кликнете върху „Покажи само изтрити“ на дъното, за да филтрирате.

Изберете файловете, които искате да възстановите и щракнете върху бутона Възстановяване. UltData позволява възстановяване на файлове директно на iPhone или възстановяване на компютъра като резервно копие.

Резюме:
Apple променя iCloud алгоритъм от iOS 12 ипо този начин става по-трудно да се извличат данни от iCloud резервно копие след актуализация на iOS 12. Ако искате да прегледате iCloud подробностите и да изтеглите данни от iCloud резервно копие на iOS 12 устройство, не бива да пропускате Tenorshare UltData.